Φουντώνουν οι φήμες για συμφωνία Ολυμπιακού – Ιντερνασιονάλ για Μολέντο

Δεν είναι μυστικό πως ο Ολυμπιακός παλεύει την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο, έναν παίκτη που είχε «λοκάρει» στα ραντάρ του πριν καν αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Οι "ερυθρόλευκοι" εδώ και μέρες έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους μιας πιθανής συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο στόπερ, ωστόσο το εμπόδιο της Ιντερνασιονάλ δεν έχει ξεπεραστεί. Τουλάχιστον μέχρι χθες, καθώς σήμερα (29/5) υπάρχει ένα μπαράζ δημοσιευμάτων στον Τύπο της Βραζιλίας που θέλει Ολυμπιακό

και Ιντερνασιονάλ να βρίσκουν την χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Η είδηση έχει φέρει μια αναστάτωση στους φίλους της βραζιλιάνικης ομάδας που βλέπουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας τους να φλερτάρει με την αποχώρηση. Η Μπόκα Τζούνιορς έχει απλώσει τα δίχτυα της για τον Βίκτορ Κουέστα και ο Ολυμπιακός τα δικά του για τον Ροντρίγκο Μολέντο.

Την ίδια ώρα ωστόσο, ο πρόεδρος της Ιντερνασιονάλ συνεχίζει να μην επιβεβαιώνει τίποτα από τα παραπάνω, δηλώνοντας ουσιαστικά άγνοια επί του θέματος.

Από την άλλη ήρθαν οι δηλώσεις του ατζέντη Ζιλμάρ Βελός, που δεν απέκλεισε την επιστροφή του παίκτη στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ξεκαθαρίζοντας πάντως πως σε αυτό θα πρέπει να συναινέσει η Ιντερνασιονάλ.

Μολέντο αγωνιζόταν στην Ευρώπη και λίγοι παίκτες έχουν επιστρέψει στη Βραζιλία μετά από δύο χρόνια σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με τόσο καλή παρουσία. Και πάντα υπάρχουν ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον εκεί (σ.σ. στην Ευρώπη). Οι εμφανίσεις του εδώ είναι και απάντηση σε όσους άσκησαν άσχημη κριτική ή είπαν ανοησίες προτού γυρίσει στη Βραζιλία.

Αρχικά λέω πως η Ιντερνασιονάλ είναι εκείνη που αποφασίζει για τον παίκτη. Τώρα είναι θέμα του συλλόγου. Εγώ προσωπικά δεν αποφασίζω κάτι, είναι η Ιντερνασιονάλ που θα αποφασίσει", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βελός σχετικά με το μέλλον του πελάτη του και αν αυτό βρίσκεται στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ή την Ιντερνασιονάλ.

Ο επίσημος Ολυμπιακός για την ώρα τηρεί σιγή ιχθύος επί του θέματος, χωρίς να διαψεύδει ή να επιβεβαιώνει τις επαφές για την απόκτηση του Μολέντο, πολύ περισσότερο σε ποιο στάδιο βρίσκεται η συγκεκριμένη μεταγραφική ιστορία. Παρά τη σιγουριά των Βραζιλιάνων, η απόκτηση του Μολέντο παραμένει μια δύσκολη υπόθεση για τους "ερυθρόλευκους".

AP Photo/Ricardo Mazalan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οριστικό: Ο Γιαννιώτης στον Ολυμπιακό, ο Ρισβάνης στον ΑτρόμητοΣυνεχίζεται η σύμπραξη του Ολυμπιακού με το ΧάρβαρντΤην Πέμπτη η παρουσίαση των εισιτήριων διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόνΤελειώνει του Φετφατζίδη, αναμονή για Πρτσιτς

The post Φουντώνουν οι φήμες για συμφωνία Ολυμπιακού – Ιντερνασιονάλ για Μολέντο appeared first on REDPLANET.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα