Τρομακτικές εικόνες: Ανακάλυψαν σε ενυδρείο καρχαρία «ζόμπι» και άλλα πλάσματα σε αποσύνθεση

Συγκλονιστικές εικόνες ενός μουμιοποιημένου καρχαρία που μοιάζει με «ζόμπι», καθώς και άλλων νεκρών και σε αποσύνθεση θαλάσσιων πλασμάτων, έχουν καταγραφεί σε απόκοσμα πλάνα ενός εγκαταλειμμένου ενυδρείου.

Το τρομακτικό viral βίντεο τραβήχτηκε από ένα ζευγάρι «εξερευνητών» που μπήκαν σε ένα ενυδρείο στην Ισπανία. Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο YouTube από έναν από τους εξερευνητές, μια Γαλλίδα που ακούει στο όνομα Juj’ Urbex, μαζί με αρκετά μικρότερα κλιπ στο TikTok της.

Το βίντεο δείχνει τα αποξηραμένα υπολείμματα ενός μικρού

καρχαρία μέσα σε μια σπασμένη βιτρίνα. Το μέγεθος του ενιδρύου υποδηλώνει ότι ο καρχαρίας ήταν ήδη νεκρός όταν είχε αρχικά εκτεθεί. Το σώμα, επομένως, πιθανότατα είχε υποβληθεί σε επεξεργασία με χημικά και είχε φυλαχθεί σε αεροστεγή θήκη για να διατηρηθεί, αλλά αφού η θήκη έσπασε και ο καρχαρίας αποκαλύφθηκε, άρχισε σιγά σιγά να αποσυντίθεται, δίνοντάς του μια εμφάνιση σαν «ζόμπι».

Όταν το ενυδρείο υπέστη ζημιά και στη συνέχεια εκκενώθηκε, όλα τα ζωντανά πλάσματα μεταφέρθηκαν σε νέα ενυδρεία, αλλά το πτώμα του καρχαρία μπορεί να ήταν μικρότερης προτεραιότητας και έτσι το εγκατέλειψαν, πιστεύει η Juj’ Urbex.

Η ανακάλυψη των μουμιοποιημένων υπολειμμάτων του καρχαρία «με έκανε να νιώσω μεγάλη λύπη για αυτό το θηρίο» παρόλο που ήταν ήδη νεκρό, είπε η Juj’ Urbex στο βίντεο που είναι μεταφρασμένο από τα Γαλλικά στα αγγλικά.

Οι «εξερευνητές» βρήκαν επίσης τα αποσυντιθέμενα υπολείμματα ενός χταποδιού και καλαμαριού μέσα σε ξεχωριστά θρυμματισμένα γυάλινα βάζα. Όπως και ο καρχαρίας, αυτά τα ζώα ήταν πιθανότατα ήδη νεκρά όταν το ενυδρείο έκλεισε τις πόρτες του και αφού τα βάζα τους, τα οποία πιθανότατα περιείχαν φορμαλδεΰδη, έσπασαν, τα κεφαλόποδα άρχισαν να σαπίζουν. Το ζευγάρι βρήκε επίσης δύο αστερίες, αλλά σε αντίθεση με τα άλλα ζώα, αυτά τα ασπόνδυλα δεν είχαν αρχίσει να αποσυντίθενται επειδή είχαν στεγνώσει τελείως πριν εκτεθούν.

@jujurbex L'horreur
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρομακτικές, Ανακάλυψαν,tromaktikes, anakalypsan