Χειροπέδες σε τρεις «μπράβους» μέσα σε μια εβδομάδα

Τρία άτομα συνέλαβαν μέσα σε μία εβδομάδα τα στελέχη του Τμήματος Εκβιαστών κατά τη διάρκεια προληπτικών ελέγχων, τους οποίους πραγματοποιούν έξω από κέντρα νυκτερινής διασκέδασης.

Οι αστυνομικοί, την ώρα που προσέγγισαν κατάστημα, στην Πέτρου Ράλλη στον Ταύρο, είδαν δύο άνδρες, με τον έναν να τρέχει προς το εσωτερικό του μαγαζιού μόλις αντιλήφθηκε ποιους είχε απέναντί του. Τα στελέχη της Ασφάλειας τον ακολούθησαν και ο 46χρονος άνδρας έβγαλε πιστόλι, ένα Τοκάρεφ, και το έστρεψε προς το μέρος τους, αλλά

τον ακινητοποίησαν, παρόλο που έκανε τα πάντα για να ξεφύγει από τα χέρια τους. Πιστόλι Γκλοκ εντόπισαν και στην κατοχή του δεύτερου άνδρα, ενός 36χρονου.

Και οι δύο έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αρχές. Ο μεν 46χρονος για ναρκωτικά, όπλα και κλοπές, ενώ ο 36χρονος για ληστείες. Οι αστυνομικοί θεωρούν πως οι δυο τους ήταν οι «μπράβοι» του νυκτερινού κέντρου.

Λίγες μέρες νωρίτερα, τα στελέχη του «Εκβιαστών» είδαν μπροστά τους έναν παλιό γνώριμό τους, έναν 52χρονο από το Ρέθυμνο, και αυτό με ένα πιστόλι στην κατοχή του.

Ο 52χρονος έχει συλληφθεί και κατηγορηθεί στο παρελθόν συνολικά δεκαπέντε φορές από το 1993 για συμμετοχή σε ανθρωποκτονία, εμπόριο όπλων, εκβιάσεις, σωματικές βλάβες και απείθεια.

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕΗ γυναικεία «χειραφέτηση»«Μπορώ να μιλήσω και με τον γιατρό;»Νέα μελέτη: Οι γυναίκες μπορεί να χρειάζεται να κάνουν μόνο ένα Pap τεστ στην ζωή τους
Keywords
Τυχαία Θέματα
Χειροπέδες,cheiropedes