Σύσκεψη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας υπό τον Βαρουφάκη στις Βρυξέλλες

Για τις Βρυξέλλες ταξίδεψε ο Γιάνης Βαρουφάκης αμέσως μετά το ραντεβού με τον Ιταλό ομόλογο του που είχε νωρίτερα την Τετάρτη στη Ρώμη.

Ο υπουργός Οικονομικών, συγκάλεσε σύσκεψη με την ελληνική διαπραγματευτική ομάδα στο Brussels Group, για να γίνει συντονισμός και αποτίμηση της πορείας των διαπραγματεύσεων και των πολλαπλών επαφών που διεξήχθησαν σε όλα
τα επίπεδα τις τελευταίες ημέρες και ώρες, προκειμένου να δώσει και οδηγίες για τους περαιτέρω χειρισμούς που θα απαιτηθούν ενόψει του Eurogroup Group της ερχόμενης Δευτέρας.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Οικονομικών την Πέμπτη στις 16:00 θα συμμετάσχει σε πάνελ συζήτησης με θέμα «Οικονομική Σταθερότητα», μαζί με τον Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί.

Νωρίτερα, στις 12:15 την ίδια ημέρα, όπως έγινε γνωστό από κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Βαρουφάκης θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ειδική εκδήλωση του συνεδρίου. Τίτλος της ομιλίας του θα είναι «Ένα σχέδιο για την ανάπτυξη της Ελλάδας σε μια ευρωζώνη που ολοκληρώνεται». Τον κ. Βαρουφάκη θα προλογίσει o αντιπρόεδρος και υπουργός Εξωτερικών της βελγικής κυβέρνησης, Didier Reynders.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα