Στην παρουσίαση του ημερολογίου «Καλύτερα γίνεται 2017»

Σε μια άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και ανάμεσα σε λαμπερούς καλεσμένους η «γκουρού της ευτυχίας», όπως έχει χαρακτηριστεί από τα Media, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, παρουσίασε το ημερολόγιο θετικής σκέψης που δημιουργεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Στα γραφεία της Life Clinic Group, που έχει ιδρύσει εδώ και ένα χρόνο στο Νέο Ψυχικό με σκοπό να αλλάξει τη
ζωή και τη σκέψη όσων περισσότερων συνανθρώπων μας, η κορυφαία Life, Business &Executive Coach στην Ελλάδα μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάγκη η οποία και προλόγισε το ημερολόγιο, μας είπανε με απλό και σίγουρο τρόπο ότι Καλύτερα Γίνεται και το 2017!.

Το «παρών» έδωσαν πολλές προσωπικότητες από τον επιχερηματικό και όχι μόνο χώρο όπως: Ο Κωστής Φραγκούλης, ιδρυτής τoυ Ομίλου Franman, Ο Βασίλης Κερτσικωφ και Γιάννης Ζηλάκος, η Ελεάνα Παπαχαραλάμπους της Orthobiotiki, Λητώ Καρακωστάνογλου σχεδιάστρια κοσμημάτων, Μαρία Παπαθανασίου, Αντώνης Κρασσάς ιδιοκτήτης των Era Nuts με τη σύζηγό του Ντόοζια Κουρούπη, ο Αντώνης Βορδώνης του Poseidonion Grand Hotel Spetses, Μαριλύν Κάτσαρη, Λάρα Σταφυλοπάτη, Βασίλης Ανδρεουλάκης, Ονίκ Παλατζιάν και Νένα Κεβορκιάν, οι πλαστικοί χειρουργοί Δ. Δρακωτός, η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Zeus &Dione Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Ίων Τσάκωνας, Ο κος yatzer Κώστας Βογιατζής, η ψυχολόγος Τζίνα Θανοπούλου, Τίνα Φέτση, Ελεάνα Καραγεωργίου από Karageorgiou Interiors.

Το «Καλύτερα Γίνεται το 2017» είναι ένα διαφορετικό ημερολόγιο από τα συνηθισμένα, ουσιαστικά είναι το εγχειρίδιο που σου δίνει 365 κίνητρα, ένα για κάθε μέρα, για να είναι σημαντικά χαρούμενος, να βλέπεις τα πράγματα πιο θετικά και κυρίως, να αγαπήσεις ακόμα περισσότερο τον εαυτό σου. Ανάμεσα στις αγχωτικές σημειώσεις και στα ραντεβού της κάθε ημέρας, πολύχρωμες σελίδες, χαρούμενα σχέδια, εμπνευσμένα από τις εποχές του χρόνου και θετικές φράσεις στον ενεστώτα, έρχονται να γεμίσουν αισιοδοξία την καθημερινότητα σου και να σε κάνουν ακόμα πιο δυνατό.

Φυσικά από τη βραδιά δε θα μπορούσε να λείπει και η θετική μουσική! Η μουσική μπάντα kulamacus έντυσε τη βραδιά με swing, jazz και χορευτικές νότες.

Προμηθευτείτε το ημερολόγιο σε κεντρικά βιβλιοπωλεία και στα γραφεία της Life Clinic Group, Αδριανού 4, Ν. Ψυχικό.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα