«Μύλος» Κωνσταντοπούλου – ΚΚΕ για τη Χρυσή Αυγή: «Το ΚΚΕ κάνει σπέκουλα» - «Καλύπτετε τραμπουκική συμπεριφορά»

Ένταση επικράτησε στη Βουλή με αφορμή την φραστική επίθεση του βουλευτή της Χ.Α Γιάννη Λαγού στην Λιάνα Κανέλλη.

Πρωταγωνίστριες η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και η βουλευτής της ΚΚΕ
Διαμάντω Μανωλάκου.

Αφορμή ήταν η ανακοίνωση του ΚΚΕ για τα γεγονότα στη Διάσκεψη, ανακοίνωση με την οποία το ΚΚΕ κατηγορούσε την Πρόεδρο της Βουλής ότι «καλύπτει τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής». Η απάντηση της Ζωής Κωνσταντοπούλου ήταν ότι το ΚΚΕ κάνει «σπέκουλα».

«Δεν σας τιμά καθόλου, να σταματήσει η σπέκουλα. Θα δώσω εντολή να δίνονται στη δημοσιότητα τα πρακτικά και τα ηχητικά της Διάσκεψης των προέδρων. Σήμερα καταδικάζετε την πρόεδρο με ακατανόητο τρόπο» είπε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Για να πάρει την απάντηση από την Μανωλάκου που εν τη ρύμη του λόγου πήγε να τη αποκαλέσει Πρόεδρο της Χρυσής Αυγής: «Σας πονάει που το ΚΚΕ σας αποκαλύπτει. Καλύπτετε ως πρόεδρος της Χρυσής, συγνώμη, της Βουλής την τραμπούκικη συμπεριφορά τους», είπε.

Τελικά αύριο, Παρασκευή, συνεδριάζει η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για το επεισόδιο Λαγού - Κανέλλη ύστερα από την απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής

Η Πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Δέσποινα Χαραλαμπίδου ανακοίνωσε στην Επιτροπή Διεκδίκησης των Γερμανικών Οφειλών πως η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο στη 13.00 και ότι θα κληθούν οι δύο βουλευτές.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα