Ηράκλειο: 24χρονος εισέβαλε με μπαλτά σε βενζινάδικο και άρπαξε τις εισπράξεις

Με καλυμμένο το πρόσωπό του και με ένα μπαλτά στο χέρι εισέβαλε σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στο Ηράκλειο, ληστής, ο οποίος κατάφερε να αποσπάσει από τον υπάλληλο τις εισπράξεις και να εξαφανιστεί. Όμως, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και αναζητείται.

Η ληστεία, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής σε βενζινάδικο που βρίσκεται στη λεωφόρο Κνωσού. Ο 24χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, δράστης,

αλβανικής υπηκοότητας, εμφανίστηκε μπροστά στον 33χρονο υπάλληλο του πρατηρίου φορώντας full face μάσκα και μαντίλι και κρατώντας ένα μπαλτά. Απειλώντας τον 33χρονο τον ανάγκασε να του παραδώσει από την ταμειακή μηχανή 260 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκε πεζός. 

Ωστόσο, κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του και οι αστυνομικοί, αξιοποιώντας το βιντεοληπτικό υλικό και άλλα στοιχεία, κατάφεραν γρήγορα να φτάσουν στην ταυτότητά του. Τον αναζήτησαν στο σπίτι του, χωρίς, όμως, να καταφέρουν να τον βρουν και συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πηγή: ΕΡΤ

Related...Καφές και κακάο σε κίνδυνο λόγω της πληθυσμιακής συρρίκνωσης των επικονιαστώνΟ πλανήτης εκπέμπει SOS: Η τρύπα του όζοντος ξεπέρασε κατά 3 φορές το μέγεθος της ΒραζιλίαςΕπιστήμονες επιβεβαίωσαν τι υπάρχει στον πυρήνα της σελήνης
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηράκλειο, 24χρονος,irakleio, 24chronos