Η United Airlines ξεκινά νέα καθημερινή απευθείας πτήση Αθήνα - Σικάγο

Αεροπλάνο της United Airlines

Νέα, καθημερινή πτήση εγκαινίασε ηUnitedAirlines από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών προς το βασικό της κόμβο, ΣικάγοO’Hare. Με την εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης, ηUnitedαυξάνει τις πτήσεις από την Ελλάδα κατά πάνω από 30% για το 2024. Η νέα εποχική πτήση της United από την Αθήνα προς το Σικάγο O’Hare θα

πραγματοποιείται με αεροσκάφη Boeing 787-8 Dreamliner,

Η έναρξη της νέας πτήσης από την Αθήνα προς το ΣικάγοO’Hareπροστίθεται στις ήδη υπάρχουσες πτήσεις τηςUnited από την Ελλάδα, οι οποίες ξεκίνησαν νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι: καθημερινή εποχική κσύνδεση από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη/Νιούαρκ που ξεκίνησε στις 31 Μαρτίου και την Ουάσιγκτον Dulles που ξεκίνησε στις 15 Απριλίου 2024. Σημειώνουμε ότι η United εξυπηρετεί την Ελλάδα με θερινές εποχικές πτήσεις από το 2016.

.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε περαιτέρω το δίκτυο των δρομολογίων μας στην Ευρώπη με την εισαγωγή αυτής της νέας πτήσης από την Αθήνα προς τον βασικό κόμβο μας στο Σικάγο», δήλωσε οThorstenLettnin, διευθυντής πωλήσεων τηςUnitedγια την Κεντρική Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ινδία και το Ισραήλ. «Η αύξηση των πτήσεων κατά πάνω από 30% είναι εξαιρετικά νέα για τους πελάτες μας που ταξιδεύουν από την Ελλάδα, καθώς παρέχει ακόμα περισσότερες επιλογές ταξιδιού, έναν άμεσο σύνδεσμο με την μητροπολιτική περιοχή του Σικάγο, καθώς και τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω των κόμβων μας στις ΗΠΑ με περισσότερους από 130 προορισμούς σε όλη την Αμερική».

«Καθώς έχουμε εισέλθει σε μια ιδιαίτερα δυναμική θερινή περίοδο, η ανακοίνωση τηςUnitedAirlinesγια την έναρξη της καθημερινής απευθείας εποχικής πτήσης από την Αθήνα προς το Σικάγο είναι μια συναρπαστική εξέλιξη», δήλωσε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. «Μαζί με τις πολύ επιτυχημένες συνδέσεις της εταιρείας προς τη μητροπολιτική Νέα Υόρκη και την πρωτεύουσα Ουάσιγκτον, η προσθήκη της ‘Πόλης των Ανέμων’ ενισχύει τη διασυνδεσιμότητά μας και παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές για τους υπερατλαντικούς επιβάτες με το κορυφαίο προϊόν τηςUnited. Ήδη από την αρχή του έτους, η αμερικανική αγορά δείχνει εντυπωσιακή ανάπτυξη και κατατάσσεται συνεχώς στην κορυφή των σημαντικότερων και δημοφιλέστερων αγορών μας. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις καλύτερες ευχές μας στον αεροπορικό μας συνεργάτη για μια πολύ επιτυχημένη σεζόν και να επιβεβαιώσουμε τη σταθερή δέσμευσή μας να παραμείνουμε πλήρως ‘UNITED’ στην υποστήριξη των αναπτυξιακών σχεδίων της αεροπορικής εταιρείας προς και από την Αθήνα», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
United Airlines, Αθήνα - Σικάγο,United Airlines, athina - sikago