Επίθεση με μαχαίρι σε πεζούς στην πόλη Σουργκούτ της Ρωσίας. Νεκρός ο δράστης. Δεν είναι τρομοκρατία λένε οι αρχές

Ένας άντρας οπλισμένος με μαχαίρι επιτέθηκε σε πεζούς στην πόλη Σουργκούτ της Ρωσίας, τραυματίζοντας οκτώ ανθρώπους. Η αστυνομία σκότωσε τον επιτιθέμενο, όπως αναφέρει το τοπικό παράρτημα της ερευνητικής επιτροπής.

Η επίθεση έλαβε χώρα περίπου στις 11.20 π.μ. τοπική ώρα (09:20 ώρα Ελλάδας). Δεν υπήρξαν απώλειες, αλλά οι τραυματίες χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο επιτιθέμενος άντρας σκοτώθηκε από τα πυρά αστυνομικής περιπολίας που ανταποκρίθηκε άμεσα στην κλήση αυτοπτών μαρτύρων.

Λίγο αργότερα
η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε πως ο δράστης της επίθεσης αναγνωρίστηκε, διευκρινίζοντας ότι δεν αντιμετωπίζει το επεισόδιο ως τρομοκρατική ενέργεια.

"Η εκδοχή σύμφωνα με την οποία η επίθεση ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια δεν είναι η βασική υπόθεση" που ερευνούν οι αρχές, ανέφερε το πρακτορείο Interfax, επικαλούμενο την αστυνομία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, ο άνδρας , ήταν ένας 23χρονος κάτοικος της περιοχής. Οι αρχές εξετάζουν την πιθανότητα να αντιμετώπιζε ψυχιατρικά προβλήματα, εξήγησε η εκπρόσωπος της Επιτροπής Ερευνών Σβετλάνα Πετρένκο.
Keywords
Τυχαία Θέματα