Βέροια: Άγριος καυγάς μετά από "τσιπουροκατάνυξη" - Επενέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις

Σε άγριο καυγά ο οποίος σταμάτησε μόνο μετά από ισχυρή αστυνομική παρέμβαση, κατέληξε "τσιπουροκατάνυξη" το απόγευμα της Παρασκευής.

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό της Βέροιας και απασχόλησε δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ ένας από τους εμπλεκόμενους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα.

Η ένταση μεταφέρθηκε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας όπου έγινε προσαγωγή των "αντιμαχόμενων" πλευρών μέσα σε κλίμα έντασης και αντεγκλήσεων.

Όλα ξεκίνησαν σε καφενείο μεταξύ θαμώνων, κατοίκων του χωριού και άλλης παρέας από κεφαλοχώρι από την περιοχή της Νάουσας.

Κουβέντα στην κουβέντα,

άναψαν τα αίματα, και υπό την επήρεια του τσίπουρου, το κακό δεν άργησε να ξεκινήσει. Πέσανε οι πρώτες "ψιλές" και στη συνέχεια ακολούθησε γενική σύρραξη, καθώς ενεπλάκησαν όλοι οι παρευρισκόμενοι, άλλοι στην προσπάθεια να εξευμενίσουν τα πνεύματα και άλλοι προστρέχοντες σε "βοήθεια" της μιας ή της άλλης πλευράς.

Χρειάστηκε παρέμβαση ισχυρής αστυνομικής δύναμης για να σταματήσει ο ξυλοδαρμός. Ακολούθησε νέο μπαράζ έντασης, καθώς κάποιοι από τους εμπλεκόμενους "αρπάχτηκαν" και με τους αστυνομικούς!

Οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην ΑΔ Ημαθίας, όπου επικρατούσε για αρκετή ώρα κλίμα έντασης, με τις δύο "ομάδες" οι μεν να απειλούν τους δε.

Ένας εξ των εμπλεκομένων ήταν γυμνός από τη μέση και επάνω και έφερε τραύματα στο πρόσωπο, ενώ ένας άλλος, σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείου.

Πηγή: verianet.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα