Δραγασάκης: Θα έχουμε πολιτικό πρόβλημα με οτιδήποτε πέρα από τη συμφωνία του Ιουλίου

Θα δημιουργηθεί πολιτικό πρόβλημα με οτιδήποτε πέρα από τη συμφωνία του Ιουλίου, δήλωσε τη Δευτέρα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε εκδήλωση με θέμα «Μνημόνιο -Αριστερά- Προοδευτική Διακυβέρνηση».

Σύμφωνα με τον κ. Δραγασάκη, η κυβέρνηση εκλέχθηκε να εφαρμόσει τη συγκεκριμένη συμφωνία, ενώ τόνισε ότι άμεσος στόχος είναι το κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης. Παράλληλα τόνισε ότι η διαφωνία δεν είναι μεταξύ Ελλάδας
και θεσμών, εξηγώντας πως υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ των δανειστών, ενώ υπογράμμισε ότι σκοπός της κυβέρνησης είναι να κλείσει η αξιολόγηση χωρίς νέα μέτρα.

«Η πορεία που ξεκίνησε από το 2012 δεν είναι τυχαία, αλλά αποτελεί πολιτική έκφραση μιας άτυπης κοινωνικής συμμαχίας που επλήγη από τα μνημόνια» σημείωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Ως δεύτερο στόχο έθεσε τη βελτίωση της υπάρχουσας συμφωνίας και ως τρίτο την εφαρμογή παράλληλου προγράμματος ανακούφισης, ενώ υποστήριξε πως η οικονομία βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιγράφεται.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα