Αυτές είναι οι χειρότερες φωτογραφίες γάμου που έχουμε δει (και ευτυχώς η νύφη τις μοιράστηκε στο Facebook)

Μία νύφη έχει πολλούς λόγους για να αγχώνεται και σίγουρα ένας από αυτούς είναι ο φωτογράφος που θα έχει την ημέρα του γάμου της. Βλέπει πολλούς και τελικά επιλέγει εκείνον που πιστεύει ότι θα κάνει την καλύτερη δουλειά και φυσικά θα αναδείξει την ίδια και τον σύζυγό της.

Επομένως, κάποιος ίσως φαντάζεται το πώς μπορεί να νιώσει όταν τελικά παίρνει τις πολυπόθητες φωτογραφίες στα χέρια της και δεν είναι απλώς μέτριες, αλλά γελοίες. Αυτό το σενάριο τρόμου βγήκε αληθινό για την Jaclyn Ying, μία νύφη από τη Σιγκαπούρη.

Οι φωτογραφίες που έλαβε ήταν τόσο χάλια που η ίδια θέλησε να
τις δημοσιεύσει στο Facebook, έχοντας το θάρρος να τις διακωμωδήσει, ακόμα και εάν όπως γράφει θύμωσε και έκλαψε όταν τις είδε.

Το post, όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε viral, αφού οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι πραγματικά ό,τι πιο αστείο έχουμε δει. Ακόμα και επίτηδες να ήθελε να το κάνει κάποιος, τόσο απαίσιες φωτογραφίες γάμου δεν θα είχε καταφέρει να βγάλει.

Facebook/Jaclyn Ying

Εδώ που τα λέμε βέβαια, η Ying και ο άνδρας της έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, αφού όπως εξηγεί εμπιστεύθηκαν τυφλά το στούντιο όταν τους είπε ότι θα τους αναθέσει εκείνο έναν φωτογράφο, χωρίς να τους δείξει τη δουλειά του. Μα είναι δυνατόν;

Ο ίδιος ο φωτογράφος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του με ένα δικό του post στο Facebook – το οποίο έχει πλέον σβήσει – λέγοντας ότι αυτές είναι μόλις μερικές από τις 900 φωτογραφίες που έστειλε συνολικά στο ζευγάρι.

Αλλά, εμάς μας ενδιαφέρουν οι άλλες, οι ξεκάθαρα αποτυχημένες. Και φυσικά, το Ίντερνετ δεν μπορούσε να αφήσει αυτόν τον θησαυρό ανεκμετάλλευτο. Και έτσι, ακολούθησαν τα memes. Πολλά και αστεία memes.

Δείτε τα, γελάστε, αλλά θυμηθείτε τα όταν θα σχεδιάζετε τον δικό σας γάμο...

Ο πρώην που δεν την ξεπέρασε ποτέ...

Kάποια έβαλε κιλά...

Λίγη βότκα ακόμα (χικ χικ)

Πόσο κολακευτική φωτογραφία...

Δεν θέλω καν να ξέρω τι έγινε εδώ.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα