Mία αξιολάτρευτη παιδική ζωγραφιά βοήθησε τις γερμανικές αρχές να εντοπίσουν έναν ασυνείδητο οδηγό

Ξεχάστε τους εξειδικευμένους ντετέκτιβ και τις εξελιγμένες μεθόδους που βοηθούν τις αρχές να εξιχνιάζουν εγκλήματα. Ένα φύλλο χαρτί και μερικά χρωματιστά μολύβια στάθηκαν αρκετά για να οδηγήσουν τη γερμανική αστυνομία να βρουν τη λύση σε ένα τροχαίο.

Σύμφωνα με το Quartz, δύο αγόρια ηλικίας 8 και 9 ετών ζωγράφισαν έναν ιδιαίτερα βοηθητικό χάρτη για την αστυνομία, ο οποίος κατέγραφε όσα είδαν τα ανήλικα μία ημέρα του Ιανουαρίου, επιστρέφοντας σπίτι τους από το σχολείο τους, που βρίσκεται στη μικρή πόλη Oer-Erkenschwick, βορειοδυτικά
της Γερμανίας.

Στον χάρτη απεικονίζονται τα 2 παιδιά, το σημείο στο οποίο βρισκόταν ο ασυνείδητος οδηγός, το σταθμευμένο όχημα που χτύπησε. Από το χάρτη βέβαια δεν έλειπε και η παιδική αθωότητα, που προσέθεσε γλυκές πινελιές όπως λουλούδια και σπιτάκια.

Οι μικροί «Σέρλοκ Χόλμς» με τα βελάκια που ζωγράφισαν έδειξαν με ακρίβεια στους αστυνομικούς πώς ο οδηγός έστριψε και χτύπησε το αυτοκίνητο, μετά έκανε όπισθεν και αφού σταμάτησε για λίγο για να δει τη ζημιά που είχε προκαλέσει στη συνέχεια πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε.

«Μέσω της λεπτομερούς περιγραφής των παιδιών ο οδηγός θα εντοπιστεί γρήγορα», ανακοίνωσε η γερμανική αστυνομία.

«Για να είμαι ειλικρινής τα σκίτσα των συναδέλφων μου δεν αποδεικνύονται τόσο βοηθητικά όσο αυτό των μικρών αγοριών» δήλωσε στη Bild, εκπρόσωπος της αστυνομίας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα