Παιδί 6 ετών έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου πολυκατοικίας, στην Κηφισιά. Νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το 6χρονο αγόρι που έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στην Κηφισιά, το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το ΚΑΤ.

Όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν «Διαπιστώθηκε σοβαρή πνευμονική θλάση και πνευμοθώρακας δεξιά. Κλινικώς κατάγματα των μηρών άμφω». Ο 6χρονος οδηγήθηκε το χειρουργείο, και κατά την χειρουργική επέμβαση, «διαπιστώθηκε κατακερματισμένος σπλήνας, ρήξη του ήπατος μονήρης, εκτεταμένο οπισθοπεριτοναϊκό αιμάτωμα. Εκτελέστηκε σπληνεκτομή και συρραφή του ήπατος. Ακινητοποιήθηκαν τα
κατάγματα και τοποθετήθηκαν σωλήνες μπιλάου άμφω».

Το παιδάκι, που έπεσε από τον 4ο όροφο, και ύψος περίπου 10 μέτρων, διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε βαρύτατη γενική κατάσταση. Ειδικότερα, το μικρό παιδί, γύρω στις 11:00, διέφυγε της προσοχής των γονέων του, βγήκε στο μπαλκόνι, σκαρφάλωσε στα κάγκελα και στη συνέχεια έπεσε στο κενό καταλήγοντας στον κήπο της πολυκατοικίας.

-- This feed and its contents are the property of The Huffington Post, and use is subject to our terms. It may be used for personal consumption, but may not be distributed on a website.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παιδί 6, 4ου, Κηφισιά, Νοσηλεύεται, ΚΑΤ,paidi 6, 4ou, kifisia, nosilevetai, kat