Aυτός είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος πορνοστάρ και νιώθει "εξαντλημένος"

Όσοι από εσάς έχετε διδακτορικό στο πορνό δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρετε τον 35χρονο Shimiken που θεωρείται ο μεγαλύτερος σταρ της ιαπωνικής βιομηχανίας πορνό.

Ο Shimiken που το πραγματικό του όνομα είναι Ken Shimizu δηλώνει "εξαντλημένος". Στο χώρο υπάρχουν μόλις 70 άνδρες πορνοστάρ, ενώ οι γυναίκες ξεπερνούν τις 10.000 με αποτέλεσμα οι περιζήτητοι επιβήτορες πρέπει να κάνουν συνεχώς υπερωρίες.

Kategori Best Actor di Adult Awards 2015 yang menang Shimiken (Ken Shimizu)

Nominasinya gak ada, dipilih submit nama pic.twitter.com/ZuIMc47Oji

— Akun JAV (@akunjav) March 3, 2015

Υπολογίζεται πως στην Ιαπωνία γυρίζονται και κυκλοφορούν περίπου 4000 ερωτικές ταινίες κάθε μήνα ενώ ο συνολικός τζίρος που αποδίδεται στη βιομηχανία του πορνό υπολογίζεται σε 20 δις δολάρια.

Ο Shimiken είναι διάσημος για την αντοχή του, καθώς εργάζεται έξι ώρες την ημέρα για μέχρι και έξι διαφορετικές ταινίες, επτά ημέρες την εβδομάδα.

"Με 4.000 ταινίες κάθε μήνα, οι αριθμός των αντρών ηθοποιών απλώς δεν επαρκεί. Η βιομηχανία αυτή είναι σαν μια τρύπα στον τοίχο που πρέπει να γίνει μεγαλύτερη" έγραψε στο Twitter o Shimiken, o οποίος εξηγεί ότι η χώρα του παράγει περισσότερες ταινίες αισθησιακού περιεχομένου από τις ΗΠΑ.

おぉぉ!?

下の記事…

ニューヨークポストに僕が載ってる⁉︎笑 pic.twitter.com/gPZRAewFqb

— しみけん (@avshimiken) March 11, 2015

Η καριέρα του ξεκίνησε πριν από 18 χρόνια και έως τώρα έχει στο βιογραφικό του πάνω από 7000 πορνοταινίες. Για την πρώτη του δουλειά, πληρώθηκε μόλις 160 δολάρια αλλά από τότε τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά. Σήμερα, ο 35χρονος αυξάνει τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 30.000 δολάρια την εβδομάδα, έχει πέντε αυτοκίνητα και πάνω από 30.000 φανατικούς ακόλουθους στο Twitter.

Για να διατηρείται σε φόρμα ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα. Δεν πίνει καθόλου αλκοόλ ενώ γυμνάζεται για 90 λεπτά τέσσερις φορές την εβδομάδα.
Keywords
Αναζητήσεις
σκληρες φωτογραφιες πορνο, πορνο ταινια εργαζομενες γυναικες
Τυχαία Θέματα