Ζώδια: Τι φέρνει ο μήνας Μάρτιος στο ζώδιο των Διδύμων

08:26 7/3/2024 - Πηγή: InStyle

Μάρτιος, σημαντικός και εμβόλιμος μήνας μεταξύ χειμώνα και Άνοιξης, όταν πλέον περιμένουμε μια θετική αλλαγή και όταν μπορούμε επιτέλους να πούμε ‘αντίο’ στις κρύες μέρες του χειμώνα. Τέτοιος είναι ο Μάρτης, για πολλούς σαφώς προκλητικός, αντίθετα για άλλους, ο προάγγελος ενός καλύτερου αύριο. Ο μήνας αυτός μας διαμηνύει ότι η αστάθειά του δεν θα αποβεί πολύ βολική για όσους αντιμετωπίζουν θέματα, με έντονα προσωπικά συναισθήματα. Ίσως είναι καλύτερα να περνάτε άφθονο χρόνο παρέα με ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν είναι αυτή, η καλύτερη στιγμή για βαθύ σκεπτικισμό και πολλές σκέψεις.

Δίδυμοι

Ο

Μάρτιος θα φέρει στους Διδύμους πολλή ενέργεια και δύναμη, την οποία θα χρησιμοποιήσουν κυρίως προς όφελος της φυσικής τους κατάστασης. Ωστόσο, μην το παρακάνετε στην αρχή, το σώμα σας μπορεί να μην είναι προετοιμασμένο για τέτοιο φορτίο και μπορεί να έχετε μικροτραυματισμούς. Σχεδόν τα πάντα θα φαίνονται ‘παιχνιδάκια’ σε εσάς, οπότε μην φοβάστε να δοκιμάσετε οτιδήποτε ή και διάφορες νέες αθλητικές δραστηριότητες και να μη διστάσετε να ξεκινήσετε κάποιες μικρές βελτιώσεις στον χώρο σας. Η δημιουργικότητά σας σε προγραμματισμό και οργάνωση δραστηριοτήτων αναψυχής ξεπερνά τις προσδοκίες του εαυτού σας, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων. Επομένως, θα πρέπει να ακολουθήσετε και να εφαρμόσετε τις ιδέες σας.

Credit: 123RF

Τον Μάρτιο επίσης, ο πλανήτης Άρης θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο ζώδιό σας. Θα σας δώσει τη δύναμη να σκεφτείτε την κατάστασή σας και να πάρετε πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά τη ‘μοίρα’ σας. Αυτό θα φανεί κυρίως στον τομέα της δουλειάς σας. Είτε έχετε τη δική σας επιχείρηση, είτε εργάζεστε σε μια εταιρεία, θα εκπλαγείτε από τις νέες ιδέες που θα έχετε. Ωστόσο, να προσέξετε την πάντα ανήσυχη και φευγαλέα φύση σας, καθώς οι τάσεις αυτές μπορεί να ενισχυθούν τώρα. Στο δεύτερο μισό του μήνα, προσέξτε τους τραυματισμούς των άνω άκρων σας, που είναι πιο επιρρεπείς σε κατάγματα αυτή την περίοδο, και προσπαθήστε συνειδητά να μειώσετε την καταπόνησή τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα