Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (7/3) – Κριοί πρόσωπο από το παρελθόν σας προκαλεί… συναισθηματική τρικυμία

08:00 7/3/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Πέμπτη 7 Μαρτίου, η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο και δίνει στα ζώδια καινοτόμες ιδέες, κοινωνικοποίηση και συλλογικές δραστηριότητες. Προσοχή, στις εμμονές και τις μνησικακίες, για να μην μπουν σε κίνδυνο οι προσωπικές ή επαγγελματικές σχέσεις.

Κριός

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου και μην αμφιταλαντεύεσαι στις επιλογές σου. Κλείνεις οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν,

ωστόσο η κυκλοθυμική διάθεση προκαλεί καβγάδες με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει και σου δημιουργεί… συναισθηματική τρικυμία που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς.

Ταύρος

Εντυπωσιάζεις με την ευελιξία που επιδεικνύεις και αξιοποιείς τις δυνατότητες που έχεις για να κλείσεις θέματα επικοινωνιακού και εμπορικού χαρακτήρα. Έρχεσαι κοντά με άτομα από το φιλικό περιβάλλον και οι ήρεμες συζητήσεις πρωταγωνιστούν.

Δίδυμος

Ο εγωκεντρισμός ξεφεύγει από τα όρια και ίσως οδηγηθείς σε λανθασμένα συμπεράσματα, τα οποία θα επηρεάσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η υπεραισιοδοξία στον χώρο εργασίας δεν σε βοηθά, για αυτό καλό είναι να αφήσεις τη μέρα να περάσει.

Καρκίνος

Εκφράζεις τις ανάγκες σου και διαχειρίζεσαι τις αυξημένες καθημερινές υποχρεώσεις με μεθοδικότητα. Βλέπεις την αισιόδοξη πλευρά και λαμβάνεις πρωτοβουλίες, κλείνεις επαγγελματικές υποθέσεις και δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου.

Λέων

Αξιοποιείς οικονομικές ευκαιρίες και καταφέρνεις να βάλεις σε σειρά εκκρεμή ζητήματα που λιμνάζουν. Δείξε κατανόηση στους γύρω σου και προσπάθησε να αποβάλλεις την καχυποψία που σε διακατέχει. Μίλησε ειλικρινά στον/στην σύντροφό σου και δημιούργησε ιδανικές προϋποθέσεις για τη σχέση σας.

Παρθένος

Η ένταση με συνεργάτες λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων φέρνει καθυστερήσεις σε ό,τι έχεις αναλάβει. Η μέρα δημιουργεί καβγάδες και στον οικογενειακό περίγυρο. Προσπάθησε να απολαύσεις όμορφες στιγμές με φιλικά πρόσωπα μακριά από συγκρούσεις.

Ζυγός

Η οικογένεια στέκεται αρωγός και σε στηρίζει σε οικονομικό επίπεδο. Σήμερα, έρχονται στο προσκήνιο καταστάσεις που δρουν υπογείως στον επαγγελματικό σου χώρο. Κράτησε χαμηλούς τόνους αλλά δείξε πυγμή προς τα άτομα που θέλουν να σε ελέγξουν.

Σκορπιός

Δίνεις όλη την προσοχή σου στην επικοινωνία και στα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το μεσημέρι ενισχύει την επικριτική σου διάθεση που προκαλεί εντάσεις με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι. Δρομολόγησε χωρίς τριγμούς, εμπορικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν πολύ.

Τοξότης

Εκφράζεις όσα σε φοβίζουν σε πρόσωπα της οικογένειας και δίνεις τέλος σε ζητήματα που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα. Το ένστικτό σου, σε οδηγεί με μοναδικό τρόπο στις καλύτερες δυνατές εξελίξεις αρκεί να το εμπιστευτείς.

Αιγόκερως

Επικοινωνείς ειλικρινά με τους συνεργάτες σου, γεγονός που δίνει ισορροπία και αρμονία στην επαγγελματική σου ζωή και σε βοηθά να ανασάνεις. Το απόγευμα απολαμβάνεις τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Υδροχόος

Προσοχή, γιατί η απότομη συμπεριφορά σου μπορεί να ενοχλήσει και να δημιουργήσει εντάσεις. Θα έρθεις πιο κοντά από ποτέ με πρόσωπα του στενού σου περίγυρου, κάτι που σε βοηθά να χαλαρώσεις. Το απόγευμα μπορεί να σε ωθήσει να γίνεις επικριτικός και συγκρουσιακός δημιουργώντας προβλήματα στους γύρω σου.

Ιχθύς

Σήμερα, έχεις τη διάθεση να μιλήσεις με φιλικά πρόσωπα και να απολαύσεις την παρέα τους. Ωστόσο, η αδιαλλαξία σου, προκαλεί εντάσεις. Προσοχή και με συνεργάτες, καθώς οικονομικά ζητήματα οδηγούν σε κόντρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα