Βασιλιάς Frederik-Βασίλισσα Mary: Το φιλί-έκπληξη που έκλεισε στόματα

10:30 15/1/2024 - Πηγή: InStyle

Mε ένα φιλί σφράγισε την αρχή της μοναρχίας του ο βασιλιάς Frederik. Μετά την ανακήρυξή του ο βασιλιάς απευθύνθηκε στον λαό της Δανίας και στο συγκεντρωμένο κάτω από το Παλάτι του Christiansborg πλήθος.

Αφού δέχτηκε τις επευφημίες τους, στη συνέχεια τον συνόδευσε η σύζυγός του, βασίλισσα Mary, ακολουθούμενη από τα τέσσερα παιδιά τους.

Ο ίδιος έδειχνε συγκινημένος και χαρούμενος. Ο διάδοχος, πρίγκιπας Christian, 18 ετών, η πριγκίπισσα Isabella, 16 ετών, και τα δίδυμα πρίγκιπα Vincent και πριγκίπισσα Josephine, 13 ετών, έδειχναν περήφανοι για τους γονείς τους στο μπαλκόνι.

Αφού

έμειναν μόνο ο βασιλιάς και η βασίλισσα που συνέχισαν να χαιρετούν το πλήθος, ο Frederik σε μια κίνηση που ίσως κανείς να μην περίμενε, της έδωσε ένα τρυφερό φιλί προκαλώντας φρενίτιδα στον κόσμο κάτω από το μπαλκόνι του Παλατιού.

Αυτή η δημόσια δήλωση αγάπης έρχεται έπειτα από μήνες κρίσης στον γάμο του βασιλικού ζεύγους. Τον Νοέμβριο, ο Φρέντερικ έγινε πρωτοσέλιδο όταν ένα ισπανικό κουτσομπολίστικο περιοδικό ανέφερε ότι ο τότε διάδοχος του θρόνου είχε σχέση με μια Μεξικανή κοσμική κυρία.

Η Genoveva Casanova διέψευσε σθεναρά τον ισχυρισμό ότι είχε ρομαντική σχέση με τον Frederik. Μιλώντας στο Hola!, η Casanova διέψευσε “κατηγορηματικά” κάθε υπόνοια ότι είχε ρομαντική σχέση με τον Frederik, αφού φωτογραφήθηκαν μαζί στη Μαδρίτη.

Το Παλάτι της Δανίας αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με τις φήμες. Ωστόσο, ο Frederik φρόντισε με την κίνησή του να κλείσει στόματα και να δείξει σε όλους ότι μία είναι η βασίλισσα στο σπίτι και στην καρδιά του.

Keywords
Τυχαία Θέματα