Τζούλια Νόβα: “Η μητέρα του Έλληνα φίλου μου θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών”

14:49 13/9/2022 - Πηγή: InStyle

Η Τζούλια Νόβα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γέννηση της κόρης της, την προσωπική της ζωή, αλλά και τη δολοφονία της θείας της, πριν από 13 χρόνια.

“Όταν έγινα μανούλα έχασα τη μιλιά μου κι έκλαιγα όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου. Με αγχώνει κάτι που έπαθα στις διακοπές και που δεν θέλω να το πάθει καμία μανούλα. Όταν φεύγαμε από τις διακοπές, πάνω στη βιασύνη μας, κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας μέσα στο αυτοκίνητο. Αναγκάστηκα και έσπασα το τζάμι για να την απεγκλωβίσω”, τόνισε αρχικά η Τζούλια Νόβα, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της και το πρώτο της αγόρι:

“Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε από τα 7-8 μου, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου που ήταν Έλληνας, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι.

Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος”.

Η Τζούλια Νόβα, αναφέρθηκε στη δολοφονία της θείας της. “Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε ένα παιδί στο σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πάρα πολύ”.

Keywords
Τυχαία Θέματα