Σπύρος Μπιμπίλας: Η κατάθεσή του στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη -«Απειλούσε ότι θα με σκοτώσει»

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα 13/9, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ υπήρξε για χρόνια στενός φίλος της οικογένειάς Φιλιππίδη, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος.

Το «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και ο δημοσιογράφος Θάνος Βάγιος, μετέφερε απόσπασμα απ’ όσα κατέθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος αποκάλυψε μέσα σ’ όλα ένα έντονο περιστατικό που είχε μαζί του στα παρασκήνια του θεάτρου, όταν

ο κατηγορούμενος απειλούσε πως θα τον σκοτώσει.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/09/220913135800_videoplayback.mp4

«Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως μέλος τότε του ΣΕΗ και όχι ως Πρόεδρος, έπρεπε να απεργήσει σε μια από τις απεργίες με τον Πέτρο Φιλιππίδη να είναι ανένδοτος. Ο ίδιος του εξηγούσε ότι δεν γίνεται κάτι τέτοιο γιατί πάει κόντρα στον θεσμικό του ρόλο, ενώ ακολούθησε ένας τεράστιος καυγάς», ανέφερε αρχικά το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή, ο Σπύρος Μπιμπίλας κατέθεσε: «Τυχερός ήμουν που κατάφερα και γλίτωσα, ακουγόταν σε όλα τα καμαρίνια, σε όλους τους χώρους και έπαιρνε λέει τηλέφωνο την Ελπίδα Νίνου, απειλούσε ότι θα με σκοτώσει. “Να μην ξανάρθεις αύριο στο θέατρο θα σε σκοτώσω”. Φοβόμουν την επόμενη μέρα να πάω κανονικά στη δουλειά μου. Υπήρχαν βέβαια και οι άλλες στιγμές στις οποίες με έπαιρνε αγκαλιά και μου έλεγε ένα τρυφερό σ’ αγαπώ».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: «Αν η Σπυροπούλου τα είχε φτιάξει με τον Φίλιππο θα…»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik: «Στενοχωριόμουν πολύ με κάποια πράγματα»

Δίκη Φιλιππίδη – Σπύρος Μπιμπίλας: «Έμαθα από την Ελπίδα Νίνου ότι την εγκατέλειψε και έφυγε με φίλη του γιου του»

Keywords
Τυχαία Θέματα