«We the People»: Η animated σειρά του ζεύγους Obama που έρχεται σύντομα στο Netflix

15:25 8/6/2021 - Πηγή: InStyle

Το πρώην προεδρικό ζεύγος Barack και Michelle Obama δεν σταματά να είναι πολιτικά δραστήριο έστω και από διαφορετικά πόστα. Πρόσφατα ανακοίνωσαν το νέο τους project, με δημιουργό τον Chris Nee και τίτλο «We the People» που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 4 Ιουλίου. Πρόκειται για 10 επεισόδια κινουμένων σχεδίων διάρκειας 3 λεπτών το κάθε ένα, τα οποία θα έχουν τη μορφή μουσικών βίντεο.

Θέματα που αφορούν τους

φόρους, τη ψηφοφορία, τα δικαιώματα υπηκοότητας, τον ακτιβισμό όπως και πολλά ακόμη, θίγονται με έναν διασκεδαστικό τρόπο μέσω της μουσικής και των animated χαρακτήρων.

COURTESY OF NETFLIX © 2021

Στα επεισόδια θα συμμετέχουν με τα τραγούδια τους διάσημοι καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων η πολυβραβευμένη φέτος H.E.R. αλλά και οι Janelle Monáe, Brandi Carlile, Lin-Manuel Miranda, Adam Lambert, Cordae, Bebe Rexha, Kyle και Andra Day, ενώ η Amanda Gorman θα παρουσιάσει επίσης τα ποιήματά της με αυθεντικά τραγούδια και συνθέσεις.

Σύμφωνα με τους συντελεστές η σειρά περιγράφεται ως «μια έκκληση για δράση σε όλους τους νέους προκειμένου να προσδιορίσουν ξανά τις έννοιες “εξουσία και ιθαγένεια” σε έναν σύγχρονο κόσμο».

Η συνέχεια επί της οθόνης…


Keywords
Τυχαία Θέματα