Thong jeans: Η Irina Shayk το τόλμησε. Εσείς;

10:44 8/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Irina Shayk έφερε το look της πασαρέλας στην καθημερινότητά της!

Το super model φωτογραφήθηκε από τους παπαράτσι για άλλη μία φορά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, φορώντας την ασπρόμαυρη version του Mugler thong jean, με το οποίο μάλιστα εμφανίστηκε στην πασαρέλα τον περασμένο Μάρτιο.

Irina Shayk: Κυκλοφόρησε η πρώτη της collection παπουτσιών

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Splash News (@splashnews)


Η Shayk και η Bella Hadid ήταν τα πρώτα μοντέλα που φόρεσαν το trompe l’oeil σχέδιο, που δημιουργήθηκε από τον Casey Cadwallader για την ανοιξιάτικη συλλογή του οίκου Mugler για το 2021, χρησιμοποιώντας λωρίδες λύκρας για να συνθέσει ένα από τα πιο sexy κομμάτια της φετινής σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη irinashayk (@irinashayk)


Η ίδια επέλεξε να συνδυάσει το συγκεκριμένο παντελόνι με ένα μαύρο ασύμμετρο κορμάκι του οίκου, μαύρα μποτάκια και μία λευκή Burberry baguette bag με χοντρή αλυσίδα.

Είναι ο Kanye West και η Irina Shayk ζευγάρι;


Το 35χρονο μοντέλο, που μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές, sexy εμφανίσεις, φόρεσε ένα ομολογουμένως αμφιλεγόμενο trend που επέστρεψε από τα 90s. Εάν, όμως, ανήκετε στις τολμηρές, επιλέξτε να συνδυάσετε το thong pants με ένα απλό basic cropped top, ένα πουκάμισο ή ένα κολλητό κορμάκι και elevated αξεσουάρ,  και αναδείξτε τις καμπύλες σας, δίνοντας ένα touch of spice στα καλοκαιρινά σας σύνολα.

Keywords
Τυχαία Θέματα