Το power couple βρίσκεται στο Λονδίνο και διδάσκει street style κι έρωτα

Στο Λονδίνο ταξίδεψαν η Hailey και ο Justin Bieber και φυσικά δεν μας άφησαν παραμονεμένους. Το ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες από την βόλτα τους στην παγωμένη πρωτεύουσα κι εμείς αναρωτιόμαστε πόσο πιο ερωτευμένοι και στυλάτοι θα μπορούσαν να είναι.

@justinbieber/instagram

Το διάσημο ζευγάρι ταιριάζει πολύ και στις στιλιστικές του απόψεις, τόσο που αναρωτιόμαστε αν πριν βγουν συνεννοούνται για το τι θα φορέσουν. Μακριά, oversized μάλλινα παλτό σε neutral αποχρώσεις για την Hailey και τον Justin και loose παντελόνια, δημιουργούν μια ζεστή και effortless εικόνα για τους δρόμους του Λονδίνου. Τα cool αθλητικά παπούτσια είναι απαραίτητα για μια χαλαρή βόλτα, ενώ ο Justin ολοκλήρωσε το look του με ένα splash χρώματος, εξ ου και το γαλάζιο σκουφάκι.

@justinbieber/instagram

Δεν γνωρίζουμε αν η καριέρα, το στυλ, ο έρωτας τους ή και όλα αυτά μαζί, τους έχουν αναγάγει σε power couple πάντως φαίνεται πως ο Justin έχει βρει το άλλο του μισό στο πρόσωπο της Hailey και το αντίστροφο. Ένα άλλο μισό που σε κάνει να θέλεις να κλειστείς στον τηλεφωνικό θάλαμο για ένα φιλί. Love is in the air!

@justinbieber/instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα