Η Olivia Wilde αντιγράφει το στυλ του συντρόφου της, Harry Styles

Λένε ότι μετά από λίγο καιρό τα αγαπημένα ζευγάρια αρχίζουν να μοιάζουν ο ένας στον άλλον. Η Olivia Wilde έρχεται να μας επιβεβαιώσει αυτή την άποψη, φορώντας ένα ντύσιμο που θυμίζει έντονα εκείνα του Harry Styles.

Το sheer φόρεμα της Kendall Jenner έχει μια ιδιαίτερη ιστορία

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη harry styles

& olivia wilde (@bestofholivia)

Την περασμένη Τετάρτη η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτιδα, ήταν η οικοδέσποινα ενός Sustainable Dinner Celebration σε συνεργασία με την Audi, στην California. Για την ξεχωριστή περίσταση, επέλεξε ένα κίτρινο κουστούμι, του οποίου το παντελόνι ήταν καμπάνα. Συνδύασε το ‘70s inspired σύνολο με ασορτί τσάντα σε οβάλ σχήμα.

Η Monica Geller είναι στην πραγματικότητα το πιο cool icon των ‘90s: 13 outfits της σειράς που το αποδεικνύουν

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα σε ανάλαφρες μπούκλες και το μακιγιάζ της λιτό, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της, ενώ συνόδευσε το look με μία σειρά από λεπτά χρυσά κολιέ στο λαιμό και εντυπωσιακά δαχτυλίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Με ποιον τρόπο λοιπόν αντέγραψε το look του Harry Styles; Ο τραγουδιστής είναι γνωστός για το εκκεντρικό στυλ του και έχει απαθανατιστεί πολλές φορές από τον φωτογραφικό φακό φορώντας πολύχρωμα κοστούμια. Μερικά από τα αγαπημένα χρώματά του είναι το ροζ, το πράσινο και φυσικά το κίτρινο. Παρατηρήσαμε μάλιστα ότι το suit της Wilde ήταν σχεδόν ίδιο με εκείνο του πρώην μέλους των One Direction.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rainbow Paradise (@harry.styleshazza)

Οι δυο τους έχουν επιβεβαιώσει την σχέση τους εδώ και καιρό ενώ το καλοκαίρι ήταν αχώριστοι, με τους παπαράτσι να τους απαθανατίζουν συνέχεια μαζί σε διάφορους εξωτικούς προορισμούς.

Brooke Shields: Οι σοκαριστικές δηλώσεις της σχετικά με συνέντευξη που είχε δώσει στα 15

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη harry styles & olivia wilde (@bestofholivia)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Olivia Wilde,Harry Styles