Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα business casual tube top

08:23 26/8/2021 - Πηγή: InStyle

Τις περασμένες εβδομάδες, η Jennifer Lopez έκανε διακοπές στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου, παρέα με τον σύντροφό της Ben Affleck. Το αγαπημένο ζευγάρι της showbiz απόλαυσε το καλοκαίρι του και δημιούργησε νέες εμπειρίες στις μοναδικές τοποθεσίες που επισκέφθηκε. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να αφήσουν πίσω τους τις καλοκαιρινές ασχολίες τους και να εστιάσουν στις επαγγελματικές

υποχρεώσεις τους. Αυτό ακριβώς έκανε η 52χρονη τραγουδίστρια, παραδίδοντας ταυτόχρονα μαθήματα για business casual στυλ.

Ben Affleck: Ο τρόπος που επηρέασε την αγορά κοσμημάτων

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η JLo δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μια σειρά από εντυπωσιακές φωτογραφίες. Στην ανάρτηση της τη βλέπουμε αρχικά φορώντας ένα πλεκτό bandeau top, κάτω από ένα χαλαρό μπεζ κουστούμι. Ύστερα είναι ντυμένη με ένα ακόμη stylish outfit, το οποίο περιέχει το ίδιο top, όμως συνδυασμένο διαφορετικά. Αυτή τη φορά έχει επιλέξει μια ασορτί maxi φούστα και μπολερό με φουσκωτά μανίκια από το brand Cult Gaia. Στην περιγραφή του post της έγραψε “Bringing the beige”. Πρόσθεσε επίσης μερικά hashtags – όπως #somethingiscoming #netflixoutfitcheck – αναφερόμενη στην επικείμενη συνεργασία της με το Netflix.

Kylie Jenner: Έγκυος για δεύτερη φορά!

Πριν από μερικούς μήνες η star είχε ανακοινώσει ότι θα συνεργαστεί με το Netflix για ένα πρωτότυπο και πολυετές project. Ομολογούμε ότι η δήλωση της δεν ήταν πλήρως ξεκάθαρη και δεν γίνεται αντιληπτό ποιο ακριβώς θα είναι το περιεχόμενο της συνεργασίας τους. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι θα δημιουργηθούν ταινίες και τηλεοπτικές σειρές με τη δημοφιλή streaming πλατφόρμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Zangardi (@robzangardi)

Keywords
Τυχαία Θέματα