Το καινούργιο album της Adele σχετίζεται με το διαζύγιό της

10:16 19/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η Αγγλίδα τραγουδίστρια Adele ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ. Ύστερα από έξι χρόνια απουσίας, κατά τη διάρκεια των οποίων βίωσε έναν δύσκολο χωρισμό, αποφάσισε να επιστρέψει. Περνώντας μήνες στο studio, ετοίμασε τα καινούργια τραγούδια της. Η ίδια δήλωσε ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη που επιτέλους θα τα μοιραστεί με τον κόσμο.

Taylor Swift: Ο δίσκος της «Evermore» έσπασε ρεκόρ πωλήσεων

Δείτε
αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Σύμφωνα με τον Τύπο, άντλησε έμπνευση για τα τραγούδια της από το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki. Οι δυο τους ήταν μαζί από το 2011 και απέκτησαν έναν γιο, τον Angelo Adkins. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια είχε χωρίσει το 2019 και το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον περασμένο Μάρτη.

Μέχρι στιγμής όσοι έχουν ακούσει τα νέα της κομμάτια, δηλώνουν ενθουσιασμένοι. Συγκεκριμένα, ο στενός φίλος της Adele και Βρετανός παρουσιαστής, Alan Carr δήλωσε, «άκουσα κάποια τραγούδια και είναι τόσο απίστευτα. Η φωνή της είναι σαν ένας παλιός φίλος. Όταν την ακούς σκέφτεσαι ότι υπάρχει μόνο μία Adele».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Στο πέρασμα του χρόνου, όλα τα τραγούδια της έχουν γίνει αμέσως τεράστιες επιτυχίες. Εύλογα λοιπόν πιστεύουμε ότι και το νέο album της θα βρεθεί πρώτο στα charts. Η Adele είχε εμφανιστεί ως guest τον περασμένο Οκτώβρη στην αμερικάνικη εκπομπή «Saturday Night Live», όπου ανακοίνωσε πως ετοιμάζει νέα τραγούδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Keywords
Τυχαία Θέματα