Το καφέ είναι το χρώμα που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σας

10:18 6/11/2021 - Πηγή: InStyle

Φέτος, οι fashionistas φαίνεται να έχουν μια κοινή προτίμηση, η οποία είναι η καφέ απόχρωση.

Τα ρούχα μεταμορφώνονται γιατί το… νέο είναι ωραίο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη StreeTrends (@streetrends)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Style Stalker

(@thestylestalkercom)

Μολονότι το καφέ αποτελεί έναν από τους πιο ήπιους τόνους της παλέτας, η παρουσία του στα φετινά ντυσίματα είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακή.

Το βλέπουμε τόσο σε πρωινά όσο και βραδινά outfits, καθώς είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Μεγάλος αριθμός διασημοτήτων που φημίζονται για το στυλ τους έχουν ήδη εντοπιστεί φορώντας το συγκεκριμένο χρώμα. Για παράδειγμα, η Hailey Bieber φωτογραφήθηκε ντυμένη με ένα fuzzy brown cardigan, ασορτί τσάντα, καρό work pants και cool sneakers.

4+1 κομμάτια από την ανδρική ντουλάπα που δείχνουν πιο stylish στις γυναίκες

Επιπρόσθετα, το supermodel Kendall Jenner έχει απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό με ένα άκρως stylish σύνολο. Έχει επιλέξει ένα καφέ δερμάτινο παντελόνι, μάσκα ίδιου χρώματος, χαμηλοτάκουνα mules, nude crop top και τσάντα. Τέλος, η νεαρή μητέρα Emily Ratajkowski διάλεξε μια καφέ καπαρντίνα σε βόλτα της στην πόλη μαζί με το παιδί και τον σύντροφό της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emrata Daily Updates (@emratateam)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kendall Jenner fan page ‍ (@kendalljennerstyleicon)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Bieber Style (@haileybstyle)

Ταυτόχρονα, βλέπουμε ότι πολλοί κορυφαίοι οίκοι μόδας έχουν εντάξει την hot απόχρωση στις νέες συλλογές τους. Από Gucci και Jacquemus έως και Etro, Miu Miu και Marine Serre παρατηρούμε πολλές ξεχωριστές εκδοχές και όλες τους μας αρέσουν πολύ. Μη διστάσετε λοιπόν να επενδύσετε σε ποιοτικά και μοδάτα κομμάτια, τα οποία ταιριάζουν σε όλα τα γούστα και θα μπορείτε να φοράτε σε όλες τις περιστάσεις. Εμείς πάντως ομολογούμε ότι έχουμε ήδη προσθέσει brown pieces – όπως ρούχα, αξεσουάρ και παπούτσια – στο wishlist μας για τον χειμώνα και ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε looks με αυτά.

Πώς να φορέσετε τις cowboy μπότες και πως όχι

Marine SerreMiu MiuEtroΑκολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές:Jacquemus Le grand Bambino leather bagVarley Mentone rib-knit jumperL’Autre Chose knee-length leather bootsP.A.R.O.S.H. brown midi skirtGucci 1955 Horsebit shoulder bagGianvito Rossi 60mm calf-length bootsNanushka Inci twist-front pencil skirt

Keywords
Τυχαία Θέματα