Το “Villain Coat” είναι το hot item της σεζόν. Δείτε πως θα φορέσετε το στιλάτο παλτό

12:36 5/1/2022 - Πηγή: InStyle

Ναι κι όμως, σωστά διαβάσατε, «το παλτό του Κακού» υπάρχει και είναι το πιο στιλάτο κομμάτι που κυκλοφορεί αυτόν τον καιρό. Και με τον Κακό εννοούμε, τον διαβολικό ήρωα, τον κακό της υπόθεσης, την Cruella DeVil για να γίνουμε πιο κατανοητοί. Κάνατε τον συνειρμό; Στην πραγματικότητα, το συγκεκριμένο πανωφόρι έχει μια ρετρό διάθεση αλλά ο luxury χαρακτήρας του το κάνει να προορίζεται μόνο για τους «πλούσιους κακούς». Ή και όχι…

Instagram @sophshinton

Φυσικά μπορεί να φορεθεί και από οποιονδήποτε που έχει στιλ, ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης και χαρακτήρα. Το “villain coat” με τις χαρακτηριστικές γούνινες μανσέτες και τον γιακά κάνει πάταγο αυτή τη στιγμή και ταιριάζει άψογα με ψηλοτάκουνες μπότες για να δώσει τον αέρα της χλιδής στο έπακρο.

Instagram @violeta_mangrinyan

Τώρα αν τα παπούτσια σας έχουν κι αυτά περίσσιο στιλ, του τύπου είμαι χλιδάτη και μπορώ να το αποδείξω ακόμα και φορώντας flat, τότε φυσικά και συνδυάζονται με το συγκεκριμένο παλτό. Σημασία έχει ο αέρας που αποπνέει το όλο look.

Instagram @tamara

Safe αλλά αξεπέραστο, το “villain coat” ακόμα και σε όψη καμπαρντίνας, θα συνδυάζεται πάντα με ζιβάγκο και πιασμένα μαλλιά. Πολυτελέστατο!

Instagram @aresaixala

Καθημερινά μπορείτε να το δείτε και με jean παντελόνι που θα κατεβάσει τον βραδινό χαρακτήρα του παλτού χωρίς βέβαια να αφαιρεί καθόλου από το στιλ του.

Instagram @camillecharriere

Ακόμα και σε total black, το ρετρό παλτό κάνει εντύπωση και το καλό νέο είναι ότι είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια. Οπότε, μην φοβηθείτε καθόλου να επενδύσετε στην πιο glamorous τάση του χειμώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα