Τι δουλειά έκαναν δέκα διάσημοι πριν αποκτήσουν φήμη

Ο δρόμος προς τη δόξα και τη φήμη δεν είναι φυσικά στρωμένος με ροδοπέταλα. Μπορεί πολλούς διάσημους ανθρώπους να τους έχουμε γνωρίσει μέσα από τη δουλειά και το ταλέντο τους είτε στον κινηματογράφο είτε στη μουσική βιομηχανία, κάποτε όμως έκαναν εντελώς διαφορετικές δουλειές για να επιβιώσουν μέχρι να τους δοθεί η ευκαιρία να κάνουν την αρχή για την καριέρα που ονειρεύονταν.

Συνεχίστε την ανάγνωση και θα καταλάβετε.

1. Μέγκαν Μαρκλ

Όλοι γνωρίζουν πως πριν παντρευτεί η Μέγκαν Μαρκλ τον πρίγκιπα Χάρι ήταν ηθοποιός και μάλιστα έπαιζε στην διάσημη σειρά Suits. Πολύ πριν από αυτό

όμως η Μέγκαν ήταν καλλιγράφος.

2. Μπιγιονσέ

H Μπιγιονσέ εργαζόταν σε κομμωτήριο και βοηθούσε σε κουρέματα και βαφές τη μητέρα της.

3. Μπραντ Πιτ

Πριν γίνει ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο Πιτ έκανε ένα σωρό δουλειές: από σοφέρ έως σερβιτόρος στο μεξικάνικο εστιατόριο El Pollo Loco, όπου ντυνόταν κοτόπουλο και προσπαθούσε να κάνει τους περαστικούς να φάνε εκεί.

4. Νικόλ Κίντμαν

Η βραβευμένη με Όσκαρ Νικόλ Κίντμαν εργαζόταν ως μασέρ.

5. Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον, που θεωρείται σήμερα από τις πιο πλούσιες ηθοποιούς, ήταν ταχυδρόμος με ποδήλατο στα 19 της. Μάλιστα, η ίδια έχει αποκαλύψει πως ήταν η χειρότερη δουλειά που έκανε ποτέ.

6. Τζούλια Ρόμπερτς

Η Τζούλια Ρόμπερτς πουλούσε παγωτά στο Baskin-Robbins.

7. Μάργκοτ Ρόμπι

Πριν γίνει διάσημη η Μάργκοτ Ρόμπι εργάστηκε στην αλυσίδα εστιατορίων Subway και έφτιαχνε σάντουιτς.

8. Αντζελίνα Τζολί

Η εντυπωσιακή Αντζελίνα Τζολί πριν κατακτήσει τη μεγάλη οθόνη εργάστηκε ως σκηνοθέτης κηδειών. Μάλιστα, αποφάσισε να σπουδάσει τη συγκεκριμένη ειδικότητα όταν στην κηδεία του παππού της δεν είχε μείνει καθόλου ευχαριστημένη με την όλη διοργάνωση.

9. Τζόρτζ Κλούνεϊ

Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ είχε ξεκινήσει καριέρα ως παίκτης του μπέιζμπολ. Είχε προσπαθήσει να κερδίσει μια θέση στους Cincinnati Reds το 1997, αλλά τελικά τον κέρδισε η υποκριτική.

10. Κάνιε Γουέστ

Στα εφηβικά του χρόνια ο ράπερ ήταν συνεργάτης πωλήσεων στη Gap.

Πηγή : Fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τι δουλειά έκαναν δέκα διάσημοι πριν αποκτήσουν φήμη,