Rosie Huntington-Whiteley: Το look της μας επιβεβαίωσε τον χρυσό στιλιστικό κανόνα που αγαπάμε οι γυναίκες

Ένας από τους στόχους που έχουμε οι περισσότερες γυναίκες κάθε φορά που δημιουργούμε ένα look -εκτός από το να νιώθουμε όμορφες- είναι να αποπνέει έναν αέρα πολυτέλειας! Αυτό μπορούμε να το πετύχουμε είτε επιλέγοντας τα σωστά υφάσματα είτε τις σωστές αποχρώσεις. Και οι γήινες αποχρώσεις βρίσκονται πρώτες στη λίστα με τα χρώματα που προσφέρουν μία έξτρα δόση πολυτέλειας και κομψότητας στα σύνολα μας.

Η Rosie Alice Huntington-Whiteley φρόντισε να επιβεβαιώσει και να μας υπενθυμίσει αυτό τον χρυσό στιλιστικό κανόνα με ένα ανοιξιάτικο look της. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το top

model στους δρόμους της Νέας Υόρκης να φορά μία midi φούστα σε ανοιχτή καφέ απόχρωση, την οποία είχε συνδυάσει με ένα λευκό πουκάμισο με ψηλή λαιμόκοψη. Η Rosie ολοκλήρωσε το σύνολο της με ένα nude oversized σακάκι και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με metallic υφή.

Το look της είναι πολύ κομψό, αλλά και εύκολο να το αντιγράψουμε όλες μας. Αρκεί να συνδυάσουμε ακόμα και διαφορετικές μεταξύ τους γήινες αποχρώσεις!

Instagram @instylemagazine

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Δείτε το instafeed του InStyle στο instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα