Θωμαΐς Ανδρούτσου: Εγκατέλειψε την υποκριτική – Δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται

Για την εντυπωσιακή αλλαγή στην καριέρα της, αφού εγκατέλειψε την υποκριτική μίλησε η Θωμαΐς Ανδρούτσου.

H ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και αποκάλυψε ότι ασχολείται με την τεχνική breathwork. Όπως εξήγησε η ίδια, “αναπνέω με έναν συγκεκριμένο τρόπο, τεχνική, και διαφοροποιώ την ισορροπία διοξειδίου του άνθρακα και οξυγόνου

στον εγκέφαλο και το αίμα. Αυτή η διαφοροποίηση έχει το χάρισμα να κατευνάζει κομμάτια του εγκεφάλου, ηρεμεί ένα κομμάτι μου και βυθίζομαι σ’ ένα πιο κρυμμένο, πιο σκοτεινό ίσως κομμάτι μου”.

Και πρόσθεσε: “Ο διαλογισμός λειτουργεί μέσα από την αναπνοή, αλλά αυτό είναι κάτι πιο συγκεκριμένο… Παίρνω με αυτή τη διαδικασία πληροφορίες από το υποσυνείδητό μου που εμπεριέχει όλα αυτά και τον προγραμματισμό που πήρα σαν παιδάκι, σαν ζωάκι, από τη στιγμή της σύλληψής μου έως 7 ετών περίπου, Έτσι καταλαβαίνω ποια είναι η πραγματική μου ιστορία, ποιος είμαι εγώ έξω απ’ όλα αυτά και το κυριότερο να με αγαπήσω με απόλυτη αποδοχή σ΄ όλα μου τα κομμάτια“.

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου αναφέρθηκε στην κακή ψυχολογική περίοδο που βίωνε αλλά και τη στιγμή που οι κρίσεις πανικού της χτύπησαν την πόρτα.

“Ζοριζόμουν ψυχολογικά, δεν ένιωθα πολύ καλά. Ένιωθα στριμωγμένη και από χρόνους και από συνθήκες, δεν είχα χαρά. Άρχισα να το ψάχνω γιατί ήθελα να κάνω κάτι για εμένα, να βουτήξω πιο βαθιά, να καταλάβω κάποια πράγματα που έκαναν συνέχεια έναν κύκλο και έφθαναν στο ίδιο σημείο. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και έπαθα κρίσεις πανικού που πάθαινα και πολύ μικρότερη Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο και έρχονται να μας δείξουν ότι κάτι δεν έχουμε καταλάβει για εμάς, πως σε κάτι μας πιέζουμε” πρόσθεσε η Θωμαΐς Ανδρούτσου.

Όπως είπε η ίδια, δεν της λείπει πλέον το θέατρο και η τηλεόραση, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο στο μέλλον να βρεθεί σε μία σκηνή ή μπροστά από την κάμερα, ωστόσο νιώθει πως αυτό που ζει τώρα είναι πιο ουσιαστικό για εκείνη.

“Οι προτάσεις δεν σταμάτησαν και αυτό με χαροποιεί, αλλά δεν μπορώ να τα αφήσω όλα για να πάω για ένα δεκάωρο γύρισμα”, είπε σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα