Η Kate Moss ποζάρει για την καμπάνια του Marc Jacobs με το iconic 90s look της

Το 2015, ο Marc Jacobs ήταν φρέσκος στο Instagram και για το ντεμπούτο του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης είχε μοιραστεί ένα βίντεο με τον ίδιο και την Kate Moss ξαπλωμένους σε ένα ανάκλινδρο να περιστρέφουν τα πόδια τους, αναπαράγοντας το project του YouTuber Lohanthony «Calling All the Basic Bitches» (2012). Το iconic δίδυμο της μόδας μόλις επανενώθηκε, με τη Moss να πρωταγωνιστεί

στη νέα καμπάνια του Jacobs και όπως φαντάζεστε το αποτέλεσμα είναι επικό.

View this post on Instagram

A post shared by Marc Jacobs (@themarcjacobs)

© Marc Jacobs © Marc Jacobs View this post on Instagram

A post shared by Kate Moss Agency (@katemossagency)

H Kate Moss για την νέα καμπάνια έκανε μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της. Στις φωτογραφίες βλέπουμε το θρυλικό μοντέλο με ροζ μαλλιά. Είναι καθισμένη στο πάτωμα, φορώντας ένα μακρυμάνικο μαύρο τοπ και από κάτω ένα σλιπ. Φοράει μαύρες ημιδιάφανες κάλτσες και Mary Jane παπούτσια με πανύψηλη πλατφόρμα.

Kate Moss: Η “βασίλισσα του πάρτι” επέστρεψε – Το αποκαλυπτικό φόρεμα και το στιλιστικό ατύχημα

Τραβηγμένη από τη φωτογράφο Harley Weir και σε styling της Danielle Emerson, η καμπάνια αποπνέει νοσταλγία για τα 90s. Οι εικόνες θυμίζουν την περίφημη φωτογράφιση του μοντέλου από τον Juergen Teller, ξαπλωμένη σε σεντόνια με τα παστέλ μαλλιά της ανακατεμένα πάνω στο μαξιλάρι, πίσω στο 1998. Η Moss είχε βάψει τα μαλλιά της σε ανοιχτό ροζ μετά από αίτημα της Donatella Versace, ενόψει της επίδειξης SS99 του οίκου την εποχή που μεσουρανούσε το cociaine chic.

Ανησυχία για την Kate Moss: Έχασε τα λόγια της κατά τη διάρκεια ομιλίας της

Keywords
Τυχαία Θέματα