Θωμαΐς Ανδρούτσου: Άφησε την υποκριτική και δεν φαντάζεστε με τι ασχολείται

Η Θωμαΐς Ανδρούτσου τα τελευταία χρόνια έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, αφήνοντας στο παρελθόν την ενασχόλησή της με την υποκριτική. Η γνωστή ηθοποιός έχει χτίσει μια νέα καριέρα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα. Ειδικότερα, ασχολείται με το breathwork, μία τεχνική που τής έχει αλλάξει τη ζωή.

«Πλέον ασχολούμαι με το breathwork,

αναπνέω με συγκεκριμένο τρόπο, με συγκεκριμένη τεχνική και διαφοροποιώ την ισορροπία διοξειδίου του άνθρακα και οξυγόνου στο αίμα άρα και στον εγκέφαλο. Αυτή διαφοροποίηση έχει το χάρισμα να κατευνάζει το χάσμα του εγκεφάλου, ηρεμεί ένα κομμάτι μου και βυθίζομαι σε ένα πιο κρυμμένο κομμάτι μου, ίσως πιο σκοτεινό», εξήγησε αρχικά η Θωμαΐς Ανδρούτσου.

Όταν ρωτήθηκε για τη συσχέτιση αυτής της τεχνικής με τον διαλογισμό, η ηθοποιός είπε: «Και ο διαλογισμός λειτουργεί μέσα από την αναπνοή, αλλά αυτό είναι κάτι πιο συγκεκριμένο. Παίρνω με αυτόν τον τρόπο πληροφορίες από το υποσυνείδητο που εμπεριέχει όλο αυτό και αλλάζει τον προγραμματισμό μου από την παιδική μου ηλικία. Καταλαβαίνω την πραγματική μου ιστορία και ποιος είμαι εγώ έξω από αυτά. Στόχος μου είναι να με αγαπήσω με απόλυτη αποδοχή σε όλα μου τα κομμάτια».

Για την απόφασή της να εγκαταλείψει το θέατρο και την τηλεόραση δήλωσε: «Ζοριζόμουν ψυχολογικά, δεν ένιωθα πολύ καλά. Ήμουν στριμωγμένη και από χρόνο και από συνθήκες, δεν ένιωθα χαρά και άρχισα να ψάχνω να κάνω κάτι για εμένα, ώστε να καταλάβω κάποια πράγματα. Πιέστηκα από διάφορες καταστάσεις και πάθαινα κρίσεις πανικού. Οι κρίσεις πανικού είναι δώρο, γιατί έρχονται να μας δείξουν πως κάτι δεν έχουμε καταλάβει για εμάς και πως σε κάτι μας πιέζουμε».

Τέλος, η Θωμαΐς Ανδρούτσου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε μελλοντικά σε κάποια θεατρική ή τηλεοπτική δουλειά: «Δεν μου λείπουν το θέατρο και η τηλεόραση. Δεν αναπολώ στιγμές από το παρελθόν. Δεν αποκλείω ότι δεν θα βρεθώ ξανά σε μια σκηνή η μπροστά από μια κάμερα αλλά τώρα με ενδιαφέρει κάτι άλλο. Οι προτάσεις δεν έχουν σταματήσει και αυτό με χαροποιεί αλλά δεν μπορώ να τα αφήσω όλα αυτά και να κάνω 10 ώρες γύρισμα».

Διαβάστε ακόμα:

 Έλενα Γαλύφα: Η σπάνια αναφορά στον σύζυγό της – «Είμαστε 20 χρόνια μαζί»

 Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

 Brad Pitt: Έγινε 59 και το γιόρτασε με την καλλονή σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα