Τάσος Χαλκιάς: Η δήλωσή του για τους “Παγιδευμένους” που θα συζητηθεί

16:31 27/9/2023 - Πηγή: InStyle

Ο Τάσος Χαλκιάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην καριέρα του, την Επίδαυρο, την επικαιρότητα, αλλά και τους “Παγιδευμένους” όπου θα συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο.

“Η συμμετοχή μου στους “Παγιδευμένους” ήταν κάτι αναπάντεχο, κάτι που δεν το περίμενα”, τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς και πρόσθεσε: “Έχω έναν πολύ ωραίο ρόλο, ο οποίος ξετυλίγεται σιγά σιγά, δεν

φαίνεται άμεσα και αυτό μου αρέσει πάρα πολύ”, τόνισε ο Τάσος Χαλκιάς και πρόσθεσε: “H οικονομική πρόταση δεν ήταν καλή, αλλά δεν με νοιάζει”.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός μίλησε για την καριέρα του και την Επίδαυρο:

“Είμαι ο πρώτος στο ελληνικό θέατρο που έκανα τους ‘Άθλιους’. Τώρα, η παράσταση επιστρέφει απευθυνόμενη σε παιδιά. (…) Δεν μπορεί να σταθεί κανείς πιο πάνω από τον Αισχύλο. Το ίδιο και ο Σοφοκλής. Δεν μπορεί ένας εκκολαπτόμενος καλλιτέχνης να σταθεί πάνω από αυτούς. Ας πάει στη μικρή Επίδαυρο το πείραμα του καθενός και να δοκιμαστεί εκεί. Δεν καταστρέφεται το μνημείο όταν γεμίζει με σκουπίδια που χρησιμοποιεί κάποιος ως σκηνικό της παράστασης;.

Ο Τάσος Χαλκιάς αναφέρθηκε, τέλος και στην επικαιρότητα: “Δεν είναι θέμα θεομηνίας οι φυσικές καταστροφές. Έχει θυμώσει μαζί μας ο πλανήτης. Κατρακύλησε το Πήλιο και άνθρωποι έχασαν τα χωράφια τους. Άλλαξε όψη το βουνό, έφυγαν στη θάλασσα οχήματα, μοτοσυκλέτες, ψυγεία, βυτία, λεωφορεία. Δύο ξαδέλφια μου έζησαν την καταστροφή”.

Τάσος Χαλκιάς: “Θεωρώ γελοίο ένας άνδρας να γιορτάζει τα γενέθλιά του μετά τα 60 και μια γυναίκα μετά τα 55”

Keywords
Τυχαία Θέματα