Τάμτα: Φόρεσε τα παπούτσια που θα φοράμε όλες μας τους επόμενους μήνες

11:23 20/8/2019 - Πηγή: InStyle

Αυτή την εποχή, οι περισσότερες γυναίκες σκεφτόμαστε πως θα καταφέρουμε να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας. Οι νέες τάσεις έχουν ήδη πλημμυρίσει τα καταστήματα και εμείς ανυπομονούμε να ανακαλύψουμε όλα τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τα πιο κομψά φθινοπωρινά looks. Από τα πρώτα κομμάτια μάλιστα που προσθέτουμε οι γυναίκες στη συλλογή μας είναι τα παπούτσια.

Σύμφωνα με τις τάσεις στα παπούτσια για το φθινόπωρο του 2019, ένα από τα ζευγάρια που αξίζει να έχουν μία θέση στη συλλογή μας είναι οι combat boots. Είναι

άνετα, ιδανικά για τις casual εμφανίσεις μας ενώ προσθέτουν μία rock αισθητική στα looks μας. Εάν ακόμα αναρωτιέστε βέβαια για το αν πρέπει να προσθέσετε ένα τέτοιο ζευγάρι παπουτσιών στη συλλογή σας, η Τάμτα είναι σίγουρο πως θα σας πείσει.

Η pop star ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία φορά ένα mini ριγέ φόρεμα και το έχει συνδυάσει με ένα ζευγάρι μαύρες combat boots, μαύρη τσάντα και γυαλιά ηλίου. Και κάπως έτσι μας έδειξε πως μπορούμε να φορέσουμε αυτή την τάση. Επενδύστε σε ένα ζευγάρι combat boots και συνδυάστε το με mini φορέματα ή με skinny jeans και αέρινες πουκαμίσες.

View this post on Instagram

Feeling Grateful #cali #la #california #losangeles #vacationmode #vacationhair

A post shared by Tamta (@officialtamta) on Aug 16, 2019 at 11:42pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα