Sophie Turner: Φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Taylor Swift τρία χρόνια μετά και είναι απίστευτα chic

10:23 20/8/2019 - Πηγή: InStyle

Ο Joe Jonas έκλεισε τα 30 πριν λίγες ημέρες και αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας ένα μεγάλο party στη Νέα Υόρκη με θέμα τις ταινίες του James Bond. Η οικογένεια Jonas αλλά και όλοι οι καλεσμένοι παρευρέθηκαν στο party

ντυμένοι σύμφωνα με το θέμα του party, ενώ τόσο η διακόσμηση όσο και η τούρτα του τραγουδιστή θύμιζαν τις αγαπημένες μας ταινίες. Εάν υπήρχε μία εμφάνιση που έκλεψε τις εντυπώσεις αυτή ήταν της Sophie Turner.

Η ηθοποιός φόρεσε ένα maxi φόρεμα σε navy blue απόχρωση του σχεδιαστή Alexandre Vauthier, το οποίο είχε ένα ψηλό σκίσιμο στα πόδια και κολάκευε με τον πιο θηλυκό τρόπο την καλλίγραμμη σιλουέτα της Sophie. Το look της ολοκλήρωσε με ένα χρυσό choker και ένα ζευγάρι χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Δεν είναι πρώτη φορά όμως που κάποια celebrity επιλέγει να φορέσει το συγκεκριμένο φόρεμα. Πριν από τρία χρόνια, η Taylor Swift είχε φορέσει την ίδια δημιουργία στο party του Vanity Fair τρία χρόνια πριν, το 2016. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε επίσης την εμφάνιση της με ένα ζευγάρι χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Instagram @sophiet

View this post on Instagram

Both beautiful and gorgeous – – – #taylor #taylorswift #taytay #tswizzle #tswift #swift #sophieturner #joejonas #whoworeitbetter #explore #explorepage #13 #1989 #reputation #lover #red #speaknow #fearless #gown #alexandrevauthier

A post shared by Taylor Swift (@taytayfanpage_lover) on Aug 19, 2019 at 5:28pm PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα