Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (21/5) – Αιγόκεροι νέες γνωριμίες έχουν την αίσθηση του… παραμυθιού

08:03 21/5/2024 - Πηγή: InStyle

Σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου, η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό και προκαλεί στα ζώδια συναισθηματική ένταση με κύρια χαρακτηριστικά την διαίσθηση και την καχυποψία. Στον αισθηματικό τομέα προσοχή στην κτητικότητα και στις παρασκηνιακές υποθέσεις. Τα ζευγάρια πρέπει να αποφύγουν τις σκηνές ζηλοτυπίας, καθώς η χρονική στιγμή δεν

είναι ευνοϊκή για άμεσα ξεκαθαρίσματα.

Κριός

Εξέφρασε ό,τι σε ενοχλεί και άφησε την καχυποψία έξω από την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα κάνουν την εμφάνισή τους, αλλά οι φόβοι σου έχουν ανασταλτικό παράγοντα.

Ταύρος

Συναισθηματικά ξεσπάσματα επηρεάζουν την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν δίνεις χρόνο σε νέα γνωριμία καθώς νιώθεις έντονη νευρικότητα που δεν σου επιτρέπει να την απολαύσεις.

Δίδυμος

Ο/Η σύντροφός σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ αλληλουποστηρίζεται ο ένας τον άλλον. Αν είσαι αδέσμευτος/η, νέο πρόσωπο σου τονίζει την ανάγκη να βιώσεις έναν έντονο ερωτικό δεσμό.

Καρκίνος

Νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και αυτό σε βοηθά να έχεις στα ύψη την αυτοπεποίθησή σου. Από κοντινά πρόσωπα μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία.

Λέων

Η ένταση σε οδηγεί σε συζητήσεις και αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου για λεπτομέρειες άνευ σημασίας. Νέο πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον, ωστόσο αλλά η αυστηρή διάθεσή σου δεν βοηθάει την εξέλιξη της σχέσης.

Παρθένος

Δημιουργείς την κατάλληλη ατμόσφαιρα και απογειώνεις την σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες έρχονται καθώς δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος λόγω της έλξης που αποπνέεις.

Ζυγός

Μοναδική ατμόσφαιρα με αισθησιασμό και ευαισθησίες απολαμβάνεις τις στιγμές με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι μόνος/η, έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που σου δημιουργεί πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Σκορπιός

Κράτα χαμηλούς τόνους και μην αφήσεις την ένταση να επηρεάσει την σχέση σου. Προσοχή σε νέες γνωριμίες καθώς σου προκαλούν αναστάτωση και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο.

Τοξότης

Ο συναισθηματισμός επηρεάζει την συμπεριφορά σου και σε οδηγεί σε κινήσεις που απογοητεύουν το ταίρι σου. Πρόσωπο από το παρελθόν σε αναστατώνει και ξυπνάει δυσάρεστες μνήμες.

Αιγόκερως

Θα ζήσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου αν αφήσεις τα συναισθήματα να σε κατευθύνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν που θα έχουν έντονα την αίσθηση του… παραμυθιού.

Υδροχόος

Ο αισθησιασμός στην προσωπική σου ζωή σε βοηθά να επικοινωνήσεις τα συναισθήματα που νιώθεις στο ταίρι σου. Νέα πρόσωπα σε εντυπωσιάζουν με την αποφασιστικότητα και την ενεργητικότητά τους.

Ιχθύς

Το άγχος επηρεάζει σημαντικά την σχέση σου καθώς ξεσπάς στο ταίρι σου δημιουργώντας ένταση μεταξύ σας. Νέο πρόσωπο από τον εργασιακό χώρο έρχεται αιφνιδιαστικά και σου τονίζει ότι χρειάζεται να αλλάξεις ριζικά την καθημερινότητά σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα