Sarah Jessica Parker: “Μισώ που είμαι αδύνατη – Δύσκολο να πάρω κιλά”

23:41 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sarah Jessica Parker έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο για τα κιλά της, αλλά φαίνεται πως δεν είναι επιλογή της να είναι τόσο αδύνατη. Η σταρ που λατρέψαμε ως Carrie Bradshaw στη σειρά Sex & the City, αποκάλυψε ότι μισεί ότι είναι αδύνατη και δυσκολεύεται να πάρει βάρος.

Η 59χρονη σταρ

δήλωσε: “Οι άνθρωποι έχουν τον δικό τους σταυρό να σηκώσουν. Εμένα δεν μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Και αν γνωρίζατε τα αδέλφια μου είναι η ίδια γενετική σύσταση, και δεν σκέφτομαι ή πανηγυρίζω το γεγονός ότι είμαι αδύνατη. Θα προτιμούσα να έχω βάρος, αλλά έτσι λειτουργεί το σώμα μου”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Από τον Ιανουάριο έως τον Απρίλιο, η ηθοποιός του “Sex and the City” έκανε το ντεμπούτο της στο West End στην παράσταση Plaza Suite, μαζί με τον επί σχεδόν 30 χρόνια σύζυγό της, Matthew Broderick.

Μιλώντας στην ειδική σε θέματα ομορφιάς Caroline Hirons στο νέο podcast της με θέμα την περιποίηση της επιδερμίδας και την ομορφιά, Glad We Had This Chat, η Parker δήλωσε: “Η παράσταση ήταν κυρίως σωματική. Ήταν ειλικρινά δύσκολο να κρατήσει κανείς το βάρος του, ξέρετε. Αλλά γενικά αισθάνομαι καλύτερα όταν κάνω κάτι διαφορετικό από το απλό περπάτημα”.

Η Parker παντρεύτηκε τον σταρ το 1997, αφού η αγάπη τους για το θέατρο τους έφερε κοντά. Έχουν τρία παιδιά, τον James Wilke, 21 ετών, και τις δίδυμες Marha και Tabitha, 14 ετών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Μιλώντας για τα παιδιά της, η Parker είπε: “Είναι ευμετάβλητα, αλλά νιώθω ότι αυτό είναι λίγο πολύ σωστό για την ηλικία τους. Ως επί το πλείστον είναι πολύ καλά. Θέλω να πω, ξέρετε, υπάρχουν φορές που κάνω το λάθος πράγμα, λέω το λάθος πράγμα, τα ενοχλώ, είμαι η μητέρα τους. Και δεν νομίζω ότι ο πατέρας τους έχει την ίδια ευκαιρία να τα εκνευρίσει. Πλένω τα ρούχα τους, τους λέω αυτό, φροντίζω να τους θυμίζω εκείνο. Ξέρεις, λέω, φόρτισε το τηλέφωνό σου. Δεν μπορώ να φύγω από το σπίτι. Κάνε αυτό, κάνε εκείνο”.

Και οι δύο ηθοποιοί είναι φανατικοί μάγειρες και μλώντας για το μαγείρεμα για τα παιδιά της είπε: “Θέλω να πω, μερικές φορές είναι αγγαρεία. Μερικές φορές σκέφτεσαι, Θεέ μου, τι θέλουν όλοι για δείπνο; Θέλω να πω, είναι η ερώτηση που κάνουμε πάντα, αλλά από την άλλη πλευρά, δημιουργείς περισσότερο χρόνο με τα παιδιά σου και τα παιδιά το λατρεύουν. Ξέρουν ότι είναι τυχερά. Πάντα λένε: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μαγειρεύετε για εμάς κάθε βράδυ.”

Keywords
Τυχαία Θέματα