Και πάλι single ο Harry Styles – Πανηγυρίζουν οι θαυμάστριες

22:38 20/5/2024 - Πηγή: InStyle

Φιλικό τέλος φέρεται να μπήκε στη σχέση του Harry Styles με την επί 14 μήνες σύντροφό του Taylor Russell , έπειτα από διακοπές όπου αποφάσισαν αν θα συνεχίσουν ή θα χωρίσουν. Παρά τις φήμες ότι σύντομα θα τρώγαμε κουφέτα από το ζευγάρι, αυτοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, αφού, σύμφωνα με δημοσιεύματα ο 30χρονος σταρ είναι και πάλι ελεύθερος.

Η

είδηση του χωρισμού όχι μόνο δεν προκαλεί έκπληξη, αλλά επιπλέον χαροποίησε τη λεγεώνα των αφοσιωμένων θαυμαστριών του, οι οποίες είναι ως γνωστόν προστατευτικές απέναντι στον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

Harry Styles and girlfriend Taylor Russell have reportedly split following a ‘make or break’ holiday in April. Here’s why they apparently broke up: https://t.co/lEVDdH87Tp pic.twitter.com/tMI9vCHYXb

Capital (@CapitalOfficial) May 20, 2024

Την τελευταία φορά που ο Harry και η Taylor εθεάθησαν δημοσίως ήταν όταν βρέθηκαν στο Τόκιο τον Απρίλιο όπου φωτογραφήθηκαν να κάνουν ποδήλατο μαζί ή να απολαμβάνουν έναν περίπατο. Καθώς οι εβδομάδες περνούσαν χωρίς να τους δουν μαζί, οι θαυμαστές άρχισαν να υποθέτουν ότι το ζευγάρι είχε τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Μετά τις αναφορές των μέσων ενημέρωσης από μια πηγή ότι είχαν αποφασίσει να χωρίσουν, οι θαυμάστριες του Styles πανηγυρίζουν για τον χωρισμό στο Χ. Μοιράστηκαν, μάλιστα, πανηγυρικά μηνύματα όπως: “Αυτό απαιτεί γιορτή!”.

apparently taken on april 17 in Japan pic.twitter.com/EUt3p8xMsB

— ❦ (@taylorsrussell) May 20, 2024

Άλλοι έγραψαν: “OMG GUYS! BUA [άρθρο χωρισμού] είναι εδώ! Ο Harry Styles χώρισε από το μοντέλο. Αυτή η νύχτα δεν θα μπορούσε να γίνει καλύτερη. Αυτό απαιτεί μια γιορτή;” “‘Ο HARRY ΕΙΝΑΙ SINGLE;! Πώς το έχασα αυτό!’; ‘Είναι single yaaay”. Και: “Ο Harry είναι ελεύθερος!” “Ω Θεέ μου, αυτό είναι ένα άρθρο χωρισμού της Taylor Russell και του Harry Styles;;;!!!’ “Η Taylor Russell και ο Harry Styles ψώρισαν;;; Έχουμε άρθρο χωρισμού!”

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι ευχαριστημένοι από την είδηση του χωρισμού, καθώς κάποιοι παραδέχτηκαν ότι τους αγαπούσαν ως ζευγάρι. Είπαν: “Η Taylor Russell και ο Harry Styles χώρισαν πραγματικά; Κλαίω που τους αγαπούσα” και: “Ελπίζω αυτός ο χωρισμός του Harry και της Taylor να είναι fake news. Είναι η καλύτερη κοπέλα που είχε ποτέ“.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Taylor εμφανίστηκε στο Met Gala της Νέας Υόρκης χωρίς τον Harry, ο οποίος παρέμεινε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, στο Λονδίνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα