Σπύρος Φωκάς: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τη φωτιά στο Καλαμάκι Κορινθίας – Το μήνυμα της συζύγου του

11:12 19/7/2023 - Πηγή: InStyle

Στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου βρίσκεται ο Σπύρος Φωκάς, αφού η φωτιά στο Καλαμάκι Κορινθίας πλησίασε το σπίτι τους.

Ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά πέρασαν δύσκολες ώρες, βλέποντας τη φωτιά να πλησιάζει ενώ ήταν σε πλήρη ετοιμότητα να εγκαταλείψουν το σπίτι τους, αν τους δινόταν εντολή.

Τελικά, η Λίλιαν Φωκά δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία του Σπύρου Φωκά στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. “Φύγαμε…” ενημέρωσε και πρόσθεσε: “Μακριά από τη φωτιά.”

Ο

Σπύρος Φωκάς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Μαζί με τη σύζυγό του μένουν σ’ αυτό το σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας, όπου έχουν όλα τους τα υπάρχοντα, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Σε επικοινωνία με την εφημερίδα η Λίλιαν Φωκά είχε δηλώσει πριν από τη μεταφορά του συζύγου της στο νοσοκομείο: “Από το μπαλκόνι βλέπουμε πυκνούς καπνούς. Περιμένουμε το σήμα από την Αστυνομία ώστε να πάρουμε το ασθενοφόρο και να μας μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Ο Σπύρος πλέον δεν μπορεί να μετακινηθεί με κανένα άλλο μέσο. Τη νύχτα προβλέπεται εγώ να τη βγάλω στην πολυθρόνα για παν ενδεχόμενο κινδύνου και, όταν δούμε τα σκούρα, να ειδοποιήσουμε τους ανθρώπους του νοσοκομείου να έρθουν να μας πάρουν. Δυστυχώς, η κατάσταση εδώ είναι αποπνικτική”

Keywords
Τυχαία Θέματα