Madonna: Αντιδράσεις προκαλεί η νέα φωτογραφία της – “Κόψε το Photoshop”

10:49 19/7/2023 - Πηγή: InStyle

Η νέα φωτογραφία που ανέβασε η Madonna στον λογαριασμό της στο Instagram, άφησε τους θαυμαστές της να αναρωτιούνται αν είναι πράγματι η βασίλισσα της pop στο στιγμιότυπο.

Η 64χρονη τραγουδίστρια φαινόταν εξωπραγματικά αψεγάδιαστη σε μια επεξεργασμένη φωτογραφία της που μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναρρώνει αφού

νοσηλεύτηκε στην Εντατική λόγω βακτηριακής λοίμωξης.

“Ένα μόνο τριαντάφυλλο μπορεί να είναι ο κήπος μου Ένας μόνο φίλος ο κόσμος μου. Ευχαριστώ“, έγραψε η Madonna στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στο Instagram, παραθέτοντας το κείμενο του συγγραφέα Leo Buscaglia.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)

Αρκετοί από τους ακολούθους της σχολίασαν αρνητικά τη φωτογραφία της Madonna επισημαίνοντας την υπερβολικά νεανική όψη της και την έντονα επεξεργασμένη εικόνα της.

“Roblox“, σχολίασε ένα άτομο, υπονοώντας ότι έμοιαζε με avatar.

“Νόμιζα ότι αυτή ήταν η Ariana Grande“, έγραψε ένας άλλος, συγκρίνοντάς τη με την 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία έχει γίνει πρωτοσέλιδο για τον χωρισμό της από τον Dalton Gomez.

Κάποιος μάλιστα υποστήριξε στα σχόλια ότι η Madonna φαινόταν “νεότερη” από την 26χρονη κόρη της, Lourdes Leon, παρακαλώντας τη να “κόψει το Photoshop.”

Πάντως, οι πιστοί θαυμαστές της έσπευσαν να την υπερασπιστούν, κατακλύζοντάς τη με μηνύματα υποστήριξης.

“Όμορφη!!!! Ελπίζω κάθε μέρα να είσαι καλύτερα!!!!”, έγραψε ένα άτομο, ενώ ένα άλλο πρόσθεσε: “Χαιρόμαστε που σε βλέπουμε να φαίνεσαι καταπληκτικά. Δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς εσένα. & είμαστε τόσο ευλογημένοι που σε έχουμε ακόμα μαζί μας. Είσαι πολεμίστρια & μαχήτρια.”

Keywords
Τυχαία Θέματα