Σορτς time: 6 looks σας δίνουν την απαραίτητη έμπνευση για να φορέσετε το πιο hot item του καλοκαιριού, τώρα!

10:56 4/5/2022 - Πηγή: InStyle

Με το που θα δούμε στο δρόμο να κυκλοφορεί σορτς, ξέρουμε αυτόματα ότι ήρθε το καλοκαίρι. Λίγο η ζέστη, λίγο η πρώτη τολμηρή που πήρε την απόφαση να βάλει σορτς και να ξεσηκώσει και τις υπόλοιπες, το αγαπημένο καλοκαιρινό item όλων των εποχών επιστρέφει στις ζωές μας και στις ντουλάπες μας, μετατρέποντας τις εμφανίσεις μας σε πιο σέξι και αέρινες, πιο δροσερές και stylish. Πώς όμως, θα φορέσουμε το αγαπημένο μας σορτς αυτή τη μεταβατική περίοδο, η οποία δεν θεωρείται ακόμα καλοκαίρι αλλά ούτε και άνοιξη πλέον;

@thestyleograph

Με ένα oversized λευκό πουκάμισο: κλασική επιλογή και σωτήρια! Το λευκό πουκάμισο, αν και basic, δημιουργεί πάντοτε τις ωραιότερες εικόνες και πόσο μάλλον, όταν συνδυάζεται με σορτς και ψηλοτάκουνα παπούτσια ή mules.

@nickleuze

Με knit και καλτσάκια: η πιο safe επιλογή για εσάς που ακόμα δεν νιώθετε έτοιμες να τα βγάλετε όλα έξω γιατί κρυώνετε. Τα καλτσάκια θα κρατήσουν τα πόδια σας ζεστά, δίνοντας το fashion touch που τόσο χρειάζεστε, ενώ η πλεκτή ζακέτα θα μεταμορφώσει το look σε day-to-night outfit, κατάλληλο να φορεθεί παντού.

@thestylestalkercom

Σε στιλ… Chanel: είναι πολλά τα σετ που κυκλοφορούν το γνωρίζουμε, αλλά κανένα δεν συναγωνίζεται σε στιλ και κομψότητα το τύπου Chanel outfit με το μαλακό ύφασμα και την κλασική ζακέτα. Τέλειο για το καλοκαίρι και υπερβολικά chic.

@thestyleograph

Με college vibes: τα πλεκτά αμάνικα αποτελούν το καλύτερο σύμμαχο σε αυτή τη μεταβατική περίοδο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να τα συνδυάσετε με σορτς σε μια casual εικόνα που δεν θεωρείται ούτε καλοκαιρινή, ούτε ανοιξιάτικη. Παίξτε με λεπτά πλεκτά, με λευκά top και κλασικά σορτσάκια-βερμούδες και δημιουργήστε το πιο ιδανικό outfit για τον σημερινό καιρό.

@thestyleograph

Με oversized blazers: οποιοδήποτε ρούχο σε oversized γραμμή λειτουργεί τέλεια στον συγκεκριμένο καιρό. Ο συνδυασμός σορτς-blazer αποτελεί την καλοκαιρινή εκδοχή του κοστουμιού και μας αρέσει πολύ γιατί είναι σέξι και παιχνιδιάρικος.

@thestyleograph

Σε ολόσωμη φόρμα: που αντικαθιστά το κλασικό φόρεμα, δίνοντας μια πιο σύγχρονη αύρα στο καθημερινό street style. Οτιδήποτε ολόσωμο κάνει ιδιαίτερη εντύπωση και προτιμάται από όσες θέλουν να έχουν μια «στολή» για το δρόμο, χωρίς καθόλου σκέψη, αλλά με γούστο και άποψη.

Keywords
Τυχαία Θέματα