Ποιοι είναι οι πιο καλοκαιρινοί τρόποι για να φορέσετε ένα λευκό φόρεμα;

08:38 17/7/2019 - Πηγή: InStyle
1/7 Instagram @fashiioncarpet 2/7 Instagram @margoandme 3/7 Instagram @sarahchristine 4/7 Instagram @fashiioncarpet 5/7 Instagram @prettylittlefawn 6/7 Instagram @margoandme 7/7 Instagram
@josieloves

Εκτός των μαγιό και τα καφτάνια, ένα κομμάτι που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε οι γυναίκες κάθε καλοκαίρι είναι το λευκό φόρεμα. Οι λόγοι που το ξεχωρίζουμε είναι πάρα πολλοί στην κορυφή όμως βρίσκεται μόνο ένας. Το λευκό φόρεμα είναι το little black dress του καλοκαιριού. Κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το ιδανικό για το στιλ, το σωματότυπο και την εκάστοτε περίσταση, ενώ μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρους συνδυασμούς.

Ένα scroll down στο feed του Instagram μας μάλιστα είναι αρκετή για να γεμίσουμε με έμπνευση. Τα κορίτσια της μόδας δεν χάνουν την ευκαιρία να φορέσουν το πιο πολυχρηστικό κομμάτι του καλοκαιριού και να δείξουν και σε εμάς πως μπορούμε να το φορέσουμε.

Αν υπάρχει κάτι που έχουμε ξεχωρίσει είναι πως οι περισσότερες fashionistas συνδυάζουν το αγαπημένο τους λευκό φόρεμα με ψάθινα αξεσουάρ όπως τα καπέλα και οι τσάντες, με flat σανδάλια, mules ή εσπαντρίγιες και φυσικά δεν ξεχνάμε τα φουλάρια. Ένα μαντήλι σε έντονη απόχρωση και μοτίβο περασμένο στα μαλλιά μας ή στο λουρί της τσάντας μας θα κάνει το look μας να ξεχωρίσει.

Δείτε επίσης τα πιο κομψά αξεσουάρ για να συνδυάσετε με το αγαπημένο σας λευκό φόρεμα.

1/5 SEASHELL AND FLOWER EARRINGS DETAILS 9.99 EUR ZARA 2/5 2-pack necklaces 9,99 € H&M 3/5 Εσπαντρίγιες Tory Burch 96,00 € Καλογήρου 4/5 LIZA STRAW BUCKET CROSS BODY BAG€‌37.00 Accessorize 5/5 ΚΑΠΕΛΟ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ 29,90 € attrattivo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ9 καλοκαιρινά flat σανδάλια που συνδυάζουν άνεση και στιλ

Keywords
Τυχαία Θέματα