Μήπως τόσα χρόνια βάζετε τη mascara με λάθος τρόπο;

18:33 16/7/2019 - Πηγή: InStyle

Οι πιθανότητες λένε πως ένα από τα πρώτα προϊόντα μακιγιάζ που αποκτήσατε ever ήταν μία mascara. Οι πιθανότητες λένε επίσης πως είναι το προϊόν που χρησιμοποιείτε πιο συχνά από όλα τα υπόλοιπα και βγάζει νόημα, αφού είναι πολύ εύκολη στη χρήση της και κάνει το βλέμμα πιο εντυπωσιακό στη στιγμή.

Οι πιθανότητες όμως λένε και κάτι ακόμα: πως μάλλον την εφαρμόζετε λάθος. Βλέπετε, αν απλώς κοιτάτε στον καθρέπτη σας και «περνάτε» τη mascara στις βλεφαρίδες σας, το προϊόν δεν καταφέρνει να τις καλύψει από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

Εδώ ισχύει το «σοφό ρητό» του δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε maximum όγκο και μήκος χωρίς να βάλετε 1578 στρώσεις mascara είναι να κοιτάτε χαμηλά κατά την εφαρμογή της.

Η συγκεκριμένη «τεχνική» πάντως δεν είναι καινούρια – θα λέγαμε μάλιστα πως είναι ο κλασικός, πατροπαράδοτος τρόπος εφαρμογής που είχαν οι μαμάδες και οι γιαγιάδες μας. Δοκιμάστε τον και θα μας θυμηθείτε!

Μερικές από τις mascara που αγαπάμε αυτό το διάστημα

1/6 L'Oréal Paris Paradise Mascara 2/6 Chanel Le Volume Revolution De Chanel Mascara 3/6 Benefit Roller Lash Mascara 4/6 Maybelline New York Snapscara Mascara 5/6 Max Factor 2000 Calorie Curl Addict Mascara 6/6 Urban Decay Troublemaker Mascara

Keywords
Τυχαία Θέματα