Πιάστε τις ρακέτες! Οι φούστες του τένις εγκαταλείπουν τα γήπεδα και βγαίνουν στους δρόμους

09:01 25/6/2023 - Πηγή: InStyle

Ατελείωτες αναμετρήσεις, γρήγορες εναλλαγές, εκρηκτικές κινήσεις – και όλα αυτά με στιλ! Καλωσορίσατε στο τένις club, όπου ο ανταγωνισμός συναντά τη μόδα σε ένα αποτέλεσμα θεαματικό.

Οι αθλητικές διοργανώσεις επηρέαζαν από πάντοτε τον κόσμο της μόδας και το τένις δεν αποτελεί εξαίρεση. Από τον πολυσύνθετο πλισέ μινιμαλισμό του Roland Garros έως τη γραμμική και τολμηρή αισθητική του Wimbledon,

οι εμφανίσεις των αθλητών συχνά καθορίζουν τις τάσεις της μόδας και εμπνέουν τους σχεδιαστές να δημιουργήσουν μοναδικά κομμάτια για τον καθημερινό μας ντύσιμο. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος λοιπόν για σήμερα- η λευκή φούστα του τένις και οι ιδιαίτερες γραμμές της.

Wimbledon Style: Μια αναδρομή στο στιλ των γαλαζοαίματων και των celebrities που παρακολουθούν το πρωτάθλημα τένιςΟ πόντος στη μίνι πλισέ

Κλασικό και διαχρονικό κομμάτι που κερδίζει το παιχνίδι τόσο στα γήπεδα του τένις, όσο και της μόδας. Είτε τη συνδυάσετε με ένα αθλητικό πόλο για ένα πιο casual look, είτε με ένα εναλλακτικό τοπ για μια πιο street style εμφάνιση, η μίνι πλισέ θα σας χαρίσει μια αέρινη και απροσπέλαστη γοητεία που όμοιά της δεν υπάρχει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ——— ANNA ROSA VITIELLO ——— (@annarvitiello)

Για τερέν ή για κερκίδες;

Η μίνι, λευκή φούστα σε γραμμή άλφα ξεφεύγει λιγάκι από τα κλασικά και αυτό γιατί τη συναντούμε τόσο στα γήπεδα, όσο και στους δρόμους. Με τον έντονο σχεδιασμό της, μαγνητίζει τα βλέμματα, αποτελώντας το must-have κομμάτι του καλοκαιριού. Φορέστε την με αθλητικά παπούτσια και ξενοιάστε για το υπόλοιπο της σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERONICA (@veronicaferraro)

Παίζοντας με τα μήκη

Σε γήπεδα ακόμα δεν την έχουμε δει να κυκλοφορεί, η λευκή πλισέ φούστα που φτάνει ως το γόνατο ωστόσο δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο. Και αυτό γιατί είναι τόσο εναλλακτική που αμέσως γίνεται μοναδική στο είδος της. Φορέστε την με ψηλοτάκουνα και δημιουργήστε την πιο ενδιαφέρουσα αντίθεση, ποντάροντας στο athleisure styling.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VERONICA (@veronicaferraro)

Η φούστα του αθλήματος

Η αυθεντική, η κλασική, εκείνη η ελαστική φούστα του τένις που θα σας χαρίσει μια αίσθηση ελευθερίας και άνεσης σε κάθε σας κίνηση. Η συγκεκριμένη γραμμή προσαρμόζεται στο σώμα σας και επιτρέπει την ελεύθερη κίνηση χωρίς να συμβιβάζει το στιλ. Τελικά ναι, γίνεται να τα έχουμε όλα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emili Sindlev (@emilisindlev)

Keywords
Τυχαία Θέματα