Amber Heard: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση έναν χρόνο μετά τη δικαστική ήττα από τον Johnny Depp

21:54 24/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Amber Heard επέστρεψε στο κόκκινο χαλί στην πρώτη της επίσημη δημόσια εμφάνιση από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε η δίκη της για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του πρώην συζύγου της Johnny Depp πριν από έναν χρόνο.

Η 37χρονη ηθοποιός παρέστη την Παρασκευή στο 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Ταορμίνα στη Σικελία για την πρεμιέρα της ταινίας

της “In the Fire”, τα γυρίσματα της οποίας ολοκληρώθηκαν τον Μάρτιο του 2022, μήνες πριν ξεκινήσει η δίκη στη Βιρτζίνια.

amber heard pic.twitter.com/yzLHD9QpGD

— sapphics like (@sapphicslike) June 24, 2023

Ο σκηνοθέτης της ταινίας In the Fire, Conor Allyn, και ο συμπρωταγωνιστής της Eduardo Noriega παρευρέθησαν επίσης στη γιορτή για την έναρξη του κινηματογραφικού φεστιβάλ.

Η Heard έδειχνε χαλαρή και ευδιάθετη, καθώς αστειευόταν και γελούσε με φίλους και μέλη του καστ και του συνεργείου του In the Fire, καθώς κατευθύνονταν προς το Teatro Antico στη σικελική πόλη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

Amber Heard has bounced back from her devastating defeat in her defamation trial against ex Johnny Depp … making her triumphant return to the silver screen and a huge splash at an Italian film festival. #Amber #Bounces #Depp #Film #Heard #Johnny #Loshttps://t.co/FDII6DYMXm pic.twitter.com/RN9XOqPgIP

— Evagoras Georgiou (@EvaghorasHeor) June 24, 2023

Μαζί της ήταν και οι Ιταλοί ηθοποιοί Luca Calvani και Jari Gagliucci. Όλοι μαζί έφθασαν στο Teatro Antico, με τη Heard παραλίγο να χάνει ένα παπούτσι καθώς περπατούσε στο ανώμαλο αρχαίο έδαφος, ενώ οι περαστικοί έμοιαζαν να παρακολουθούν έκπληκτοι κι άλλοι ενθουσιασμένοι.

Κάποιοι θαυμαστές που συγκεντρώθηκε στο σημείο ζήτησαν από την ηθοποιό μια selfie. Σε μια γλυκιά στιγμή, ένας υπάλληλος είπε στη Heard: “Είσαι η αγαπημένη μου” με την ηθοποιό να απαντά: “Σε πιστεύω”. Ένας άλλος θαυμαστής γέλασε και αστειεύτηκε με τη Heard: “Ω, αυτό το λέει σε όλους”

Keywords
Τυχαία Θέματα