Η Jena Malone εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τα αγαπημένα της Crocs!

10:19 15/8/2021 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός Jena Malone ξάφνιασε τους πάντες, όταν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας με τα αγαπημένα της comfy shoes.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katey Denno (@kateydenno)

And just like that… όχι, η Carrie Bradshaw δεν έχει ξεπεράσει τα Manolos


Η 36χρονη ηθοποιός έφθασε στην πρεμιέρα της ταινίας Lorelei, συνοδευόμενη από τον συμπρωταγωνιστή της

Pablo Schreiber με μια πλισέ maxi τουαλέτα σε μαύρο χρώμα, από την εταιρία A.L.C. Αυτό που εξέπληξε ωστόσο κοινό και φωτογράφους, είναι το γεγονός πως η Malone συνδύασε την τουαλέτα της με ένα ζευγάρι κόκκινα Crocs!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jena Malone (@jenamalone)


“Δεν ξέρω γιατί, αλλά αυτή η φωτογραφία με κάνει πολύ χαρούμενη. Χτύπησα το μικρό μου δάχτυλο πριν το κόκκινο χαλί και μετά βίας περπατούσα. Έτσι, έκανα μια σοφή αλλαγή στο styling. Και νομίζω ότι απέδωσε!,” έγραψε η Jena, κάτω από σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)


Η ίδια σχολίασε επίσης με χιούμορ, τις δημοσιεύσεις γύρω από αυτή την τελευταία και άκρως τολμηρή red carpet εμφάνιση της: “Με τα κανονικά μου παπούτσια, τώρα θα είχα σπάσει το μικρό μου δαχτυλάκι. Και πραγματικά πίστευα πως θα έκρυβα τα Crocs όταν έφτανα στο κόκκινο χαλί, αλλά κάτι με έπιασε και ήθελα να το μοιραστώ. Να είστε ατημέλητοι και αστείοι. Τώρα το μόνο που εύχομαι είναι να είχαν αυτά τα παπούτσια λίγο περισσότερο ύψος, γιατί αυτό το φόρεμα ειλικρινά το χρειαζόταν!”.

Η Kendall Jenner μας δείχνει το πιο elegant styling για τις ημέρες του καύσωνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LORELEI (@loreleimovie)


Η ταινία Lorelei θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 30 Αυγούστου, μια ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία της Sabrina Doyle. 

Keywords
Τυχαία Θέματα