Οι Kardashians βρίσκονται στα δικαστήρια για… οικογενειακούς λόγους

14:00 20/4/2022 - Πηγή: InStyle

Ποιο άτομο ‘επιτίθεται’ δικαστικά στις Kardashians;

Αναφερόμαστε φυσικά στην Blac Chyna. Πρόκειται για την πρώην σύντροφο του Rob Kardashian και μητέρα της 5χρονης κόρης του, Dream. Το ζευγάρι ήταν μαζί για μόλις έναν χρόνο, αλλά μέσα σε αυτό το λίγο χρονικό διάστημα πρόλαβαν να αποκτήσουν το δικό τους show. Η τηλεοπτική εκπομπή ονομαζόταν ‘Rob & Chyna’ και αποτελούσε spinoff του ‘Keeping Up With The Kardashians’. Τα 7 επεισόδια του πρώτου κύκλου κυκλοφόρησαν τον Δεκέμβριο του 2016. Ενώ υπήρχε η έγκριση για δεύτερη σεζόν, το κανάλι

δεν προχώρησε ποτέ σε γυρίσματα.

Kourtney Kardashian: Αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η σχέση που κατέληξε σε γάμο με τον Travis Barker Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob&Chyna.Ofificial (@rob.chyna.official.fan.page)

Λίγο πριν από την επίσημη ακύρωση από το E! ο Rob διέρρευσε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της Blac Chyna. Η 33χρονη ισχυρίζεται λοιπόν ότι αυτό το δυσάρεστο συμβάν – σε συνδυασμό με την επιρροή τη διάσημης οικογένειας – οδήγησε στο να σταματήσει οριστικά η σειρά. Από τότε έχει ξεκινήσει μια πολυετής δικαστική διαμάχη, στην οποία εμπλέκονται τόσο οι Kardashians όσο και ο πρώην παραγωγός των συγκεκριμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, Ryan Seacrest.

Ο Kanye West παρατάει την καριέρα του για να γίνει στιλίστας της Kim;

Μάλιστα, σύμφωνα με τα σκίτσα του δικαστηρίου, η Kim, η Khloé, η Kylie και η Kris παρευρέθηκαν στη δίκη την περασμένη Δευτέρα. Εμφανώς απών ήταν ο Rob, τον οποίο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε ως την ‘πέτρα του σκανδάλου’. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο που έλειπε, αλλά η απουσία του ήταν σίγουρα αισθητή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Clout Cloud (@thecloutcloud)

“Όταν ‘σκότωσαν’ το νούμερο ένα show μου τον Ιανουάριο του 2017, δεν με έβλαψαν μόνο οικονομικά και συναισθηματικά, αλλά έβλαψαν και τα όμορφα παιδιά μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Blac Chyna σε επίσημη δήλωσή της. Έχει ένα ακόμη παιδί, τον 9χρονο King Cairo από τη σχέση της με τον ράπερ Tyga. “Τους πάω στα δικαστήρια για να υποστηρίξω τα νομικά δικαιώματά μου και για να δείξω στα παιδιά μου τι είναι λάθος και τι είναι σωστό. Να τους δώσω το καλό παράδειγμα. Είμαι ευγνώμων που οι ένορκοι θα μάθουν επιτέλους τι ακριβώς συνέβη πίσω από κλειστές πόρτες. Θα ακούσουν όλα τα ψέματα που ειπώθηκαν και την τεράστια καταστροφή που επακολούθησε” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, ο Rob Kardashian δηλώνει… ανενόχλητος. Εστιάζει αποκλειστικά στην κόρη του και προσπαθεί να κάνει το καλύτερο γι’ αυτήν. Μια κοντινή πηγή του πατέρα, αποκάλυψε στο People ότι περνάει πολύ χρόνο μαζί της και τον κάνει πραγματικά χαρούμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rob Kardashian, dream daddy (@robkardashianofficial)

Keywords
Τυχαία Θέματα