Το twinning moment της Courteney Cox με την Jennifer Aniston

11:57 20/4/2022 - Πηγή: InStyle

Οι πρώην συμπρωταγωνίστριες διατηρούν μια στενή φιλία που αντέχει στο πέρασμα του χρόνου.

Η Jennifer Aniston και η Courteney Cox γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα γυρίσματα της 90s σειράς, ‘Friends’. Υποδύονταν τις συγκατοίκους και κολλητές, Rachel και Monica και απ’ ότι φαίνεται αυτή η τηλεοπτική συμπάθεια μεταφέρθηκε και στην πραγματική ζωή. Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από την κυκλοφορία του τελευταίου επεισοδίου, όμως οι δυο ηθοποιοί εξακολουθούν να κάνουν τακτικά παρέα.

Μάλιστα, η Jen είναι η νονά της κόρης της Courteney. Πρόσφατα, μοιράστηκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στο instagram ένα κοινό boomerang και ενθουσίασαν τους θαυμαστές τους.

@aniston_cox_ Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Στη fun ανάρτηση, βλέπουμε την 53χρονη Jennifer Aniston και την 57χρονη Courteney Cox ντυμένες με ασορτί μπλουζάκια. Ποζάρουν φορώντας t-shirts σε λευκό και μαύρο χρώμα, τα οποία έχουν πάνω τους έξι κλειδιά και γράφουν ‘Friends For Ever’. Το print αναφέρεται στο φινάλε της εκπομπής, όπου τα ‘φιλαράκια’ αφήνουν τα κλειδιά τους στο πάγκο της κουζίνας και φεύγουν από το iconic διαμέρισμα.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Jennifer Aniston εδώ και 20 χρόνια

Επιπλέον, ενημέρωσαν τους fans ότι τα μπλουζάκια θα είναι διαθέσιμα μόνο για τέσσερις εβδομάδες. Περιλαμβάνουν πολλές αγαπημένες ατάκες από τους τελευταίους κύκλους της σειράς. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς, όπως τα Americares και EBMRF. Είναι σίγουρα ένας όμορφος τρόπος να στηρίξουν όσους το έχουν ανάγκη και ταυτόχρονα να χαροποιήσουν τους fans.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Keywords
Τυχαία Θέματα