Ο Johnny Depp κατέθεσε σε δικαστήριο ότι δεν χτύπησε ποτέ την Amber Heard

12:33 20/4/2022 - Πηγή: InStyle

Η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού φαίνεται πως δεν έχει τέλος. Ο διάσημος ηθοποιός κατέθεσε σήμερα ότι δεν χτύπησε ποτέ την πρώην σύζυγό του Amber Heard και αμφισβητεί τις κατηγορίες της, σε μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμησης ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου εν μέρει να προστατεύσει τα παιδιά του από τις ψευδείς πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από

το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

Μιλώντας σε χαμηλό τόνο και ήρεμα, ο Depp είπε ενώπιον ενός δικαστηρίου της Virginia ότι ένιωσε «απόλυτο σοκ» πριν από έξι χρόνια, όταν η Heard «διατύπωσε κάποιες αρκετά ειδεχθείς και δυσάρεστες» κατηγορίες πως εκείνος εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

H Heard σε ανάρτησή της στo instagram ανέφερε μεταξύ άλλων πως, «συνεχίζω να πληρώνω το τίμημα και όταν όλα αυτά τελειώσουν θα μπορέσω να προχωρήσω με τη ζωή μου, όπως και ο Johnny. Πάντα τον αγαπούσα και μου προκαλεί μεγάλο πόνο να μοιράζομαι με τον κόσμο λεπτομέρειες της κοινής μας ζωής».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amber Heard (@amberheard)

@johnnydeppoffical__

«Εγώ ποτέ δεν έφθασα στο σημείο να χτυπήσω την κ. Heard με οποιοδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου», είπε ο Depp. «Ένιωσα πως είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου ενώπιον αυτού του δικαστηρίου, αλλά να υπερασπιστώ τα παιδιά μου», τόνισε. Τα δύο του παιδιά από προηγούμενη σχέση του με την Vanessa Paradis πήγαιναν στο λύκειο εκείνη την εποχή, σημείωσε o star.

Ευχόμαστε να παρθεί σύντομα η καλύτερη απόφαση και για τις δύο πλευρές γιατί αυτή η υπόθεση έχει τραβήξει πολύ…

Keywords
Τυχαία Θέματα